Showbiz

ZBOG HAOSA PREKINUTO SNIMANJE ZVEZDA GRANDA: Saša Popović intervenisao, žiri se znojio od nervoze!

Objavljeno: 22.03.2017 | 16:55Izvor: Kurir

Kada su kandidati drugog kruga kročili na scenu "Zvezda Granda" na snimanju sledeće epizode, niko nije slutio da će nastati prava pometnja.

Pošto je jedan par devojaka bio neinspirativan za komentarisanje, Karleuša je odlučila da izvede svoj šou i podeli članovima žirija uloge u jednom fudbalskom timu.

Svi su dobili iole pozitivan status, samo je Viki "počašćena" titulom nebitnog igrača s klupe. Nju je to iziritiralo i počela je da negira Jelenin uspeh i status dive.

Foto: PrintskrinFoto: Printskrin

To je bilo sasvim dovoljno da JK izrekne niz uvreda na račun Miljkovićeve. Nazvala ju je nezanimljivom, nebitnom i pevačicom koja može samo da sanja status kakav ona ima. U nastalom haosu nije se čak snašao ni Saša Popović i pretilo je da će se od galame urušiti studio.

Dok su pevačice nastavljale s galamom i niskim udarcima, Marija i Snežana su se znojile od nervoze i molile da se haos prekine. Tek kad su ama baš svi u studiju izgubili živce, najavljena je pauza kako bi se smirili.

Foto: PrintskrinFoto: Printskrin

Ovo nije prvi sukob dve pevačice, ali je definitivno najveći i najintenzivniji do sada. Jelena je spočitavala Viki i do sada kako nije zanimljiva i stručna, ali ovoga puta kazala je i kako o velikim nastupima može samo da sanja. Bila je toliko napeta atmosfera da se ostalim članovima žirija jasno videlo na licu koliko im je neugodno.

Foto: Printskrin

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u