Showbiz

ZAŠTO JE KRIJE? Kada vidite kakva BOMBETINA je Lepomirova devojka, ostaćete bez teksta

Objavljeno: 03.09.2015 | 16:24Izvor: Telegraf.rs

Upoznajte Milicu Kalinić, fitnes bikini šampionku, koja je prava lepotica

Lepomir Bakić jedan je od najupečatljivijih takmičara na “Farmi“. Iako je uglavnom na imanju u Lisoviću u društvu starleta i pevačica, bodilder nije pomenuo da ima devojku koja izgleda neverovatno dobro.

Njeno ime je Milica Kalinić, ima 22 godine i reprezentativka je Srbije u bikini fitnesu. Nekada se bavila odbojkom. Ostvarila je uspehe u različitim takmičenjima i osvojila sledeća priznanja: Fashion Fitness show 2015 – pobednica, Serbia Open 2015 – drugo mesto, Serbia Open 2014 – treće mesto, Balkan championship 2015 – treće mesto, Everest cup Jagodina – treća pozicija.

- Osvojila sam bronzanu medalju pored 15 drugih devojaka iz bikini fitnes klase preko 163cm. Bila sam presrećna i takmičenja su se nizala. Balkansko te iste godine u Zaječaru gde sam se takmičila u juniorskoj kategoriji, državno prvenstvo u oktobru, revijalna takmičenja poput Fitness Fashion show-a, Aqua Parka i takmičenja na koje sam izašla u aprilskoj sezoni ove godine – rekla je Milica i nastavila:

 

– U aprilskoj sezoni 2015. godine zauzela sam treće mesto na Jagodina open-u, osvojila srebrnu medalju na kupu Srbije i bronzanu medalju na balkanskom prvenstvu u Rumuniji. Na manjim, revijalnim takmičenjima poput Fitness Fashion show-a i Aqua parka u Jagodini sam osvajala pehare, možda zahvaljujući tom nekom iks faktoru koje ona uzimaju u obzir. Sada trenutno radim sa svojim trenerom Bojanom Škodrićem koji mi mnogo pomaze da napredujem, da učim. Prati me sa puno posvećenosti i pažnje i nadam se da ćemo zajedno nizati uspehe u predstojećoj oktobarskoj sezoni – navela je Kalinićeva i dodala:

- Zahvalila bih se i Lepomiru Bakiću, koji je takođe čovek koji je uz mene, a neosporivo je da je to čovek sa mnogo znanja u ovoj materiji. Nadam se da ce naš tim nizati pobede, a ja ću svakako dati sve od sebe da u oktobru na državnom prvenstvu ostvarim svoju najbolju formu i najbolji rezultat – zaključila je ona.

 

Uživajte u lepoti Milice Kalinić.

 

 

 

 

 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u