Showbiz

ZAPOČINJU ZAJEDNIČKI ŽIVOT? Filip proveo noć u stanu Marije Ane! (FOTO)

Objavljeno: 30.06.2016 | 17:41Izvor: medio.rs

Atraktivna farmerka otkrila je u kakvim je, zapravo, odnosima sa porodicom, ali i pikanterije iz veze sa Filipom Đukićem.

Iz sinoćnjeg superfinala Farme prva je ispala Marija Ana Smiljanić koja je podelila svoje utiske o sinoćnjoj večeri.

– Plasmanom sam prezadovoljna. Preponosna sam na sebe, kao i moja porodica, što sam i očekivala. Još sam pod utiskom, ovo ne može da se opiše – ushićeno govori plavokosa pevačica i demantuje priče da je u lošim odnosima sa porodicom.

– Videla sam se sa sestrom i sa zetom, mama je ostala kod kuće zbog zdravstvenih problema bake. Čula sam da se pisalo da je ona u teškom stanju, to nije istina. To što nisu bili u video poruci jeste samo zbog zdravstvenih razloga, nisu bili u mogućnosti da dođu i da me podrže. Čula sam se sa mamom odmah posle izlaska, na putu ka Šimanovcima. Ja sam i očekivala da će ona biti ponosna i da mi neće ništa zameriti – otkriva Marija Ana.

Marija Ana Smiljanić, Foto: Pink.rsMarija Ana Smiljanić, Foto: Pink.rs

Pevačicu je sinoć u studiju dočekao rijaliti ljubavnik Filip Đukić, kojem se odmah bacila u zagrljaj. Njih dvoje su se sočno izljubili pred objektivima fotoreportera, a Marija Ana govori da je iznenađena zbog toga što je njihova veza nastavljena.

– Iz njegove priče, nisam očekivala da će se veza nastaviti. Međutim, prijatno sam iznenađena. On je sada kod mene u stanu, ostavila sam mu ključeve. Prenoćio je kod mene i ostao je još da spava, rano mu je da ustaje. Verovatno će me čekati kada se budem vratila – kroz osmeh priča bivša farmerka.

Kada je u pitanju sukob sa Dušicom Grabović, Smiljanićeva ističe da joj je bivša prijateljica nije predmet interesovanja.

– Ona bi volela da nastavi rat sa mnom pošto sam joj trn u oku, vidi se mržnja. Što se mene tiče, prošla je ta igra, totalno mi je nebitna u životu – zaključuje pevačica.

Marija Ana Smiljanić, Foto: Pink.rsMarija Ana Smiljanić, Foto: Pink.rs

Marija Ana je dodala da će uskoro pripremiti novu pesmu za koji će snimiti i spot, a do tada će promovisati pesmu za koju je sama napisala melodiju i tekst.

Autor: D. Tanasijević

PINK.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u