Showbiz

ZALJUBLJENA: Marija Šerifović ima novu devojku

Objavljeno: 21.02.2017 | 16:19Izvor: Kurir

Pevačica je na Instagram postavila fotografiju na kojoj drži (za sada) nepoznatu žensku osobu za ruku, a ispod fotke joj je uputila reči ljubavi!

Marija Šerifović ponovo je srećna u ljubavi! Pevačica je na Instagram postavila fotografiju na kojoj drži (za sada) nepoznatu žensku osobu za ruku, a ispod fotke joj je uputila reči ljubavi!
- Ljubav se ne sastoji iz pronalaženja ruke koja se savršeno slaže s tvojom. Suština je pronaći osobu koja je voljna da tvoju ruku drži čvrsto bez obzira na to koliko se možda te ruke ne slažu - napisala je pevačica, a svi su joj uputili čestitke i poruke podrške.

Marija je ovu fotografiju postavila na svom profilu prekjuče, i to je prvi put od 3. novembra prošle godine, kada je Kurir ekskluzivno objavio da je evrovizijska pobednica u vezi sa udatom dizajnerkom nameštaja Elenom Karić, da pevačica priča o ljubavi! Izgleda da su emocije kod Marije pobedile, pa nije izdržala da svoju sreću ne podeli sa skoro 300.000 pratilaca na Instagramu!

Šerifovićka je prošle godine već jednom digla prašinu objavljivanjem fotke s vereničkim prstenjem na svojoj i još jednoj ženskoj ruci. Nakon toga je čak otvorila konkurs za mladu, a kasnije je objasnila da je sve bila dobra šala, u kojoj je učestvovala i Jelena Karleuša.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u