Showbiz

ZAJEDNO NA FARMI: Vesna Zmijanac i Zorica Brunclik suočavaju se u Lisoviću

Objavljeno: 11.02.2016 | 09:00Izvor: Kurir

Vesna pred ulazak na seosko imanje zategla lice kako bi svima pokazala da je lepša od ljute suparnice Zorice

Bivša i sadašnja supruga Miroljuba Aranđelovića Kemiša suočiće se na Farmi! Vesni Zmijanac će se na seoskom imanju pridružiti i Zorica Brunclik, saznaje Kurir.
- Producenti ne planiraju da Zorica uđe na Farmu u ponedeljak, kad počinje taj šou, već da kasnije iznenadi Vesnu  - kaže naš izvor.

Izgleda mlađe i svežije

Vesna se uveliko priprema za rijaliti, pa je ponovo zategla lice u jednoj privatnoj klinici. Pevačica je ovu estetsku intervenciju uradila jer je bila nezadovoljna fizičkim izgledom, a svesna je da će je u rijalitiju snimati 24 sata dnevno, često i bez trunke šminke.
- Folkerka je pre nekoliko dana uradila fejslifting u strogoj tajnosti, jer ne želi da otkriva da redovno posećuje klinike. Ona se uglavnom vadi na to da ubrizgava kolagen, ali to je prazna priča. Ovoga puta zaista je zategla celo lice. Pošto na imanju u Lisoviću neće moći redovno da se doteruje, znači joj to što će izgledati mlađe i svežije - rekao je naš izvor.

Osim Vesne i Zorice, na imanje će ponovo, po drugi put, ući Marina Perazić, ali i Lepi Mića, kome će to biti treće učešće.

Ponovo ulaze... Perazićka i Lepi MićaPonovo ulaze... Perazićka i Lepi Mića

Vraća se Golubovićka

- Najverovatnije ću opet ući u rijaliti, ali ne verujem da ću odmah na početku. Mislim da ću malo sačekati. O tom - potom - rekao nam je pevač.

On neće biti jedini povratnik na imanje - u rijaliti će, po treći put, ući i rediteljka Jelena Golubović!

(M. D. - Lj. R.)


 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u