Showbiz

(VIDEO) OPA, LEPE VESTI: Dušica dobila rezultate testa za trudnoću

Objavljeno: 29.04.2016 | 22:16Izvor: Kurir

Pevačica je konačno saznala da li će na svet doneti dete manekena Filipa Đukića, sa kojim je vodila ljubav na seoskom imanju u Lisoviću.

Dušica Grabović i Filip Đukić obeležili su prvu nedelju aktuelne sezone Farme, kada su imali seksualni odnos.

Odmah nakon toga, njihovi odnosi su se znatno narušili, pa pevačica i maneken više nisu u sjajnim odnosima. Međutim, sa ozbiljnim problemom susreli su se dva meseca nakon “kobne” noći.

Naime, pevačica je primetila simptome koji ukazuju na to da je u blagoslovenom stanju, pa je rešila da otkloni svaku sumnju i sazna da li nosi Filipovo dete. Đukić joj je danas doneo test za trudnoću koji je poslala Zadruga, a Dušica se upravo testirala i saznala rezultate.

Ako se može verovati testu, Grabovićeva, ipak, nije u drugom stanju, jer je test bio negativan. Pevačica je testiranje obavila u društvu Maje Milošević koja je priželjkivala prvu rijaliti bebu, međutim, Dušica to nije želela.

"Ma, beži bre, je l’ si ti normalna!? Mene čeka moj mužić da pravimo sutra bebu najnormalnije, a ne ovako. U svakom slučaju bih zadržala dete", objasnila je Grabovićeva, koja je presrećna jer su rezultati testa negativni. Ova informacija obradovala je i nesuđenog tatu Filipa Đukića, kome je pao kamen sa srca.

 


 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u