Showbiz

(VIDEO) LETELE STOLICE I PESNICE: Ovo su najbrutalnije tuče poznatih koje nisu dobile sudski epilog!

Objavljeno: 21.04.2017 | 19:50Izvor: Kurir

Pripadnici estrade bili su akteri incidenata koji su potresli javnost. Iako su podigli veliku prašinu, u nekim slučajevima do sudskog epiloga nije dolazilo.

Predstavljamo vam neke od najzanimljivijih tuča u kojima su učestvovali poznati, ali do sudskih procesa još nije došlo, ili još traju.

Stefan Đurić Rasta i Slobodan Nešović

Suprug pevačice Ane Nikolić, u utorak je u društvu četvorice prijatelja navodno pretukao Loku, stalnog člana emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem i muškaricma".

Foto: Printscreen/YoutubeFoto: Printscreen/Youtube

Rasta i Loka dali su iskaze u policiji, a njihove priče su se u potpunosti razlikovale. Ovaj incident privukao je veliku pažnju javnosti, a da li će dobiti sudski epilog tek ćemo saznati.

Foto: PrintscreenFoto: Printscreen

Mina Kostić i Indira Aradinović Indi

Jedna od najzapaženijih tuča dogodila se na "Grandu" kada su se sukobile Mina i Indi. Njih dve su se potukle na probi jednog muzičkog festivala 2008. godine, kada je Kostićeva želela da sa svojom suparnicom raščisti račune.

Do sukoba je došlo kada je Mina htela da razgovara sa Indi o svom bivšem mužu Tiki, koji je u tom trenutku bio u emotivnoj vezi sa Indirom. Pevačice su se čupale, šutirale i gurale, a pripadnici obezbeđenja su ih jedva razdvojili.

Njih dve nikada nisu završile na sudu, a nakon incidenta samo su rešile da se ignorišu.

 

Miloš Bojanić i Ivan Fece Firči

U rijalitiju dvor došlo je incidenta kada je netrpeljivost između Firčija i Bojanića kulminirala, pa je došlo do tuče. Poznati bubnjar je tada izgubio kontrolu, pa je ispolivao sokom svog neprijatelja, da bi ga potom gađao u glavu. Milošu je tada ukazana pomoć lekara zbog povreda oka u beogradskom Urgentnom centru.

- Zvao sam advokata i rekao sam mu da pocepa tužbu protiv Firčija! On je običan beskućnik koji nigde ništa nema i neću da gubim vreme povlačeći se sa njim po sudovima. Ma, od njega je i Bog digao ruke, pa ću i ja - rekao je jednom prilikom Bojanić koji je odustao od tužbe.

 

Zorica Marković i Vesna Vukelić Vendi

Na imanju u Lisoviću ozbiljno su zaratile Vendi i Zorica, ali do najvećeg incidenta došlo je u studiju gde su se pojavile obe učesnice "Farme". Zorica je svoju suparnicu polila vodom, a Vendi je pobesnela pa ju je gađala nameštajem koji je zatekla u studiju. Vukelićevu su smirili pripadnici obezbeđenja, a Zorica se za to vreme smejala jer je uspela da je izvede iz takta.

- Ja ću da je strpam u zatvor. Može da bira, Padinjak, Sremsku Mitrovicu ili Centralni zatvor. Možda ipak Centralni zatvor, lakše mi je da joj donosim banane tamo jer sam humanista. Izdržaće tu kaznu, tamo će naučiti da svoje iskrivljene mačeve više ne upire ka meni, nego da se snishodljivo pokloni i totalno preobrazi iz korena i krene u novi život. Nadam se da će uspeti u tome, ako ne onda će ostati tamo gde je sad - rekla je Vendi prošle godine, ali do sudskog epiloga još nije došlo.

Foto: PrintscreenFoto: Printscreen

Saša Ćurčić Đani i Dalibor Andonov Gru

Popularni reper i bivši sportista žestoko su se potukli u rijalitiju "Parovi". Đani i Gru brutalno su se obračunali, pa su se tako udarali pesnicama, rvali na podu, a ni obezbeđenje niije moglo da ih razdvoji.

S obzirom da je Gru samo želeo da zaboravi incident, njih dvojica nisu završili na sudu.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u