Showbiz

(VIDEO) ALEKSANDRA SUBOTIĆ VRIŠTALA NA OCA: Zašto si ćutao dok je Srboljub TUKAO mene i moje dete?

Objavljeno: 18.01.2017 | 21:08Izvor: Kurir

Aleksandra Subotić i njen dečko Aleksandar Čabarkapa s kojim ima dete, poslednjih dana su jedna od glavnih tema u rijalitiju "Parovi", ali i u medijima. Ulje na vatru, posle Aleksandrinog strica, dolio je i njen otac Karađorđe i izneo skandalozne detalje.

Dok je Karađorđe tvrdio kako su neki ljudi pomogli Aleksandri da podigne dete koje je dobila sa Aleksandrom Čabarkapom, ona je tvrdila drugačije.

"Ko mi je pomagao?! Tvoja majka koja je rekla da neće da mi upali grejanje jer ti nisi kupio drva, je li ta majka? Zašto si ćutao dok je Srboljub tukao i mene moje dete? Zašto si ćutao? Ja nosim tvoj krst zato što nikada nisi smeo da staneš da zaštitiš porodicu. Zato što ti nikada nisi stao na stranu porodice, nego si sve druge podržavao", urlala je Aleksandra zahtevajući odgovor od oca koji je tvrdio da to nije istina.

"Ja znam da će Aleksandar Čabarkapa da se zaleti čim izađe iz zatvora, ja znam da će taj isti dan da završi tamo gde mu je mesto. I to je kraj, svih ovih storija. Međutim, moja ćerka ne treba da tone sa Aleksandrom Čabarkapom kao što su mnoge potonule. Nebitno je kakav će moj život biti, da li ću ja dobiti 40 godina…", odgovorio je Karađorđe.

Poslušajte ostatak:

 


 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u