Showbiz

VERBALNI SUKOB PRERASTAO U FIZIČKI Bebi Dol počupala Maju!

Objavljeno: 29.11.2015 | 09:33Izvor: Alo!

Razmirice između pevačica Bebi Dol i Maje Nikolić počele su još u prvom serijalu rijalitija „Farma“ pre šest godina, a kulminirale vređanjem i čupanjem na ovoj farmi.

Nakon što su salvom uvreda častile jedna drugu, iziritirana Bebi je skočila na koleginicu otpozadi i počupala je za kike iz sve snage.

Sve je počelo sa izlaganjem Dragane Šarić u kojem je rekla da su svi učesnici rijalitija ličnosti za sebe, te da kao svaki normalan čovek i oni imaju po dve glave, ruke i nogu. Taj lapsus je jedva dočekala Nikolićeva.

- Tebi se priviđaju dve glave kod ljudi, laješ na mesec i pričaš sa životinjama. To je posledica alkohola i droge koje godinama konzumiraš.

Maja: Moja majka peva s Ejmi i pije kafu s Čerčilom

U žestokoj svađi Bebi Dol i Maje, ni jedna ni druga nisu birale reči, pa je Dragana rekla da je jadna majka koja je rodila ćerku poput Nikolićeve.

- Tebe tvoja majka nije ni upoznala, a moja je pevačica. Ona drži koncerte na onom svetu i peva sa Ejmi Vajnhaus, Tomom Zdravkovićem i Silvanom Armenulić, dok sa Titom i Jovankom Broz svakodnevno pije kafu. Ona se u raju druži i sa Čerčilom i Lenjinom, ali to sada nije bitno - potpuno hladnokrvno izgovorila je Maja i objasnila kako njena pokojna majka provodi vreme u zagrobnom životu.

Pošto ti je od svega toga mozak oštećen, udala si se u 60. godini života jer ti se očigledno učinilo da i tvoj muž ima dve glave. Preozbiljno si shvatila ulogu sluge, svi ti se smeju kako Lepog Miću pitaš čak i kada treba da ideš u WC. Zato predlažem gazdi da ti naredi da klečiš na kukuruzu, i ti ćeš to uraditi - ironično i uz osmeh je poručila Nikolićeva.

- Najbolje bi bilo ti da klečiš, pošto si to usavršila zbog pušenja znaš ti već čega, i to najbolje radiš u životu, zato se mani pevanja. I vodi računa šta pričaš, jer je radoznalost ubila mačku - revoltirano je skočila Šarićeva, što je podgrejalo strasti i kod Maje.

- Tražim da budeš izbačena jer mi pretiš da ćeš me ubiti što sam radoznala, a bolje bi ti bilo da ćutiš jer ja nisam kao ti bila 30. mesto na „Evroviziji“. Raspadaš se tu i najveća ti je briga da li je magarcu dosadno - u svom maniru je siktala Nikolićeva nakon čega je Bebi došla do nje i počupala je za pletenice. Iznenađena reakcijom koleginice, Maja je krenula da se obračuna sa Bebi, ali je Tamara uspela da ih razdvoji.


 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u