Showbiz

Varao me je dok sam strepela za njegov život!

Objavljeno: 20.08.2014 | 10:57Izvor: Puls

Sara odlučila da progovori o raskidu

Revoltirana navodima da se sve odigralo nakon njihovog raskida, ona priznaje da je romansa njenog bivšeg i „prijateljice“, izvesne Sandre, počela od trenutka kada ih je lično ona upoznala.

- Možda bi rane mnogo brže prošle da se „ranjena životinja“ ne dira u njih. Možda bi bol i tuga koju osećam poslednjih dana bile blaže, a moja ličnost i vera u ljubav bi možda zacelili. Volela bih da me je dotična udostojila bar toga da zaista ima grižu savesti i osećaj nelagodnosti zbog oduzimanja polovine moga srca i remećenja mog mira i harmonije koju sam posle nebrojeno mnogo nemirnih i mučnih meseci uspela da dostignem.
Volela bih da je bilo ko u ovoj sapunici pomislio zaista na to kako ću se osećati, ali dragi moji, ne. Niko nije pomislio na mene, niko se nije potrudio da ublaži jezivost i grozotu situacije u kojoj smo se svi našli, čak naprotiv, nakon toga što su mi slomili srce, sebi dozvoljavaju da me u isto to ranjeno srce jakim udarcima povređuju lažima - kaže Sara i otkriva zašto je ćutala o razlogu raskida sa Milanom.

Nekada srećni Sara Trajanović i Milan Marinković

- Bez izjava za medije i mnogo polemisanja prešla sam preko svega, želela sam da poštedim sramote i razvlačenja po štampi nekadašnju prijateljicu, momka koga volim i sebe. A onda je neko ipak odlučio da ispriča svoju verziju priče, pa sam se osetila pozvanom da i ja ispričam svoju. Desio se famozni put u Niš, ja sam se videla sa dotičnom gospođicom, dok je moj dečko bio na svojoj maturi. Nakon toga smo, sutradan, proveli nezaboravno divan dan sa njegovom predivnom porodicom u njegovom rodnom gradu i uveče sa dotičnom u Končarevu popili nekoliko pića, šalili se i pevali, ukratko dobro se svi zabavili - priseća se manekenka trenutka kada je ih je upoznala.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u