Showbiz

VANJA MIJATOVIĆ NA METI MANIJAKA: Kučko, polomiću te!

Objavljeno: 21.12.2016 | 22:40Izvor: Kurir

Vanja Mijatović uplašena je za život zbog pretećih poruka jednog moćnog muškarca, koji je već nekoliko nedelja proganja. Pevačica je kulirala pozive, ali kad joj je zapretio batinama, odlučila je da ga prijavi policiji!

Upoznala ga na nastupu

Kraljevčanka je prošlog četvrtka došla uplašena na jedan javni događaj. Trzala se na svaki šum. Primetili smo da to nije ona vesela Vanja, kakvu poznajemo, pa smo joj prišli da proverimo ima li problema. Prvo je pokušala da nas izbegne, ali se brzo predomislila i izjadala nam se.

- Ne znam šta da radim! Neki manijak me prati već dve nedelje, ne znam kako da ga se otarasim. Maltretira me pozivima, porukama... Upoznala sam ga na nastupu i otad mi ne da mira. Znate ga vi, ali nema šanse da mu izgovorim ime - rekla je Mijatovićka, a potom nam pokazala poruke koje je dobila te večeri.

- Nemoj da kuliraš moje pozive, javi se odmah! Šta glumiš? Nisam navikao da me neko odbija, pa nećeš ni ti! Mogu da kupim i tebe, i „Grand“, i Sašu Popovića, i sve. Bićeš moja - napisao joj je taj muškarac, a pošto nije dobio nikakav odgovor, usledila je još jedna poruka:

- Alo, bre!

Vanja je prebledela.

- Polomiću te, je l‘ ti jasno?! Kučko! - poručio joj progonitelj, a ubrzo je dobila još jednu pretnju.
Prijaviće ga policiji

- Javi se kad te zovem. Ti bi malo batina, izgleda?!

Mijatovićka nije mogla da izdrži napad, pa je odlučila da mu zapreti.

- Dobijem li još jednu poruku s ovog broja, prijaviću vas policiji! - odgovorila je Vanja, posle čega je otrčala do šanka po vodu i šećer kako bi se smirila.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u