Showbiz

UŽIVO FARMA FINALE Marija Ana izbačena: Sigurna sam da me mama čeka u studiju, a za ostale ne znam

Objavljeno: 29.06.2016 | 22:39Izvor: Kurir

Možda ih niste ni primetili, ali nekim ljudima taj mali detalj znači više nego što možete da pretpostavite.

Posle 100 dana svađa, polivanja, tuča, uvreda, muzike, ljubavi, seksa... najuporniji su stigli do finala.

Superfinalisti ove sezone su: Jelena Golubović, Nemanja MCN, Miki Mećava, Ceca Jovanoivć, Marija Ana Smiljanić, Žika Đorđević i Marina Perazić.

Neko od njih će večeras kući poneti ček od 50.000 evra, a o tome će odlučiti gledaoci svojim glasovima.

22:30 Lepi Mića ne prestaje. Nastavio je da se svađa sa Nikolom Lakićem

"Evo ga ovaj koji ima dečka. Rekao je da mu je Bane dečko pa se onda kao šalio. Pa je onda dr**o sam pa sad tu nešto priča. Ti si jedna mala sitna pi*kica. Ovo je onaj koji jedva čeka da uđe na Farmu, kukao je sve vreme, čak je i mene zaskakao da bi ušao. To ti je ono "gaji zmiju u nedrima", neprekidno je govorio Lepi Mića.

"Sedi dole, vidiš da ti niko ne aplaudira. Ćuti sramota, konačno si se presvukao. Uzeo si od mene košulju, od Nemanje pantalone, ćuti. Publiko, vama hvala što ne aplaudirate a sa svojom devojkom ću ga upoznati posle. Žao mi je što ti nisam sve rekao u lice ranije. Sedi bre dole, paljba", rekao je Nikola.

"Ti možeš da me upoznaš sa dečkom, ti nemaš devojčicu. Ti si pu**č ku**a, to si ti", urlao je Mića.

22: 20 Napravljen prvi presek. Jedan takmičar kreće kući, u superfinalu ostaje njih šestoro. Najmanje glasova ovog puta imala je Marija Ana Smiljanić!

"Sigurna sam da me mama čeka u studiju, a za ostale ne znam. Srećna sam, prva da probijem led. Ideeeemo", rekla je ona.

22:10 Haos u studiju se nastavlja. Lepi Mića i Kristina i dalje ratuju. U sve se umešala i Saška i stala na Mićinu stranu.

"A da nije podvodio i tebe kad znaš", upitala je Karanova na šta je Kristina samo ućutao a Mića dodao:

"Tebe sam je*ao u guzicu, klošarko jedna. Tata ti je makro", drao se on.

22:05 Dušici Grabović je i dalje krivo što je ispala samo 2 dana pred superinale.

"Među farmerima koji su ostali u superfinalu sigurna sam da sam ja nepravedno izbačena a da je dvoje njih otišlo u finale a nije trebalo. To su Ceca i Marija Ana. Pokazale su sve najgore o sebi i nisu poštovali starije od sebe. Ja sam moralni pobednik jer vidim kada izađem kakvi su komentari ostalih ljudi", rekla je Dušica.

21:43 Saška Karan branila je Miću a Natalija i Sani Kristinu. Saška je vređala Sanija koji je ispao pre nje, ne sećajući se da je on izašao zbog smrti rođenog brata. To je isprovociralo Nataliju koja je skočila na Sašku. Obezbeđenje je momentalno upalo i razdvojilo ih.

21:40 Posle Kristinine i Mićine svađe ustao je Nikola Lakić.

"Žao mi je što do sada nisam progovorila. Kristini svaka čast a Miću sram bilo. Ima ćerku kući a tako priča ženama", rekao je on.

"Opa, posle 150 dana progovorio i Nikola. Sram te bilo. Meni to da kažeš? Kukao si mi tamo kao pi*ka jedna. "Hoću kući, hoću mami", plačeš tamo. Sram te bilo", neprestano je vrištao Mića.

21:37 Lepi Mića nikom ne ostaje dužan pa nije ni Kristini.

"Ko o čemu, kurva o poštenju. Tako i Kristina koja se je*e u čmar. Tamo se hvatala sa Filipom. To je Kristina Kika", rekao je Mića a onda je Kristina dodala.

"Ti imaš hemoroide, odakle ti? Bolje ćuti. Sve za ljubaaav, baš ti je potrebna ljubav!"

"Tako je, tebi treba ljubav. Prvo nađi muža pa reci nešto. Tačnije, prvo nađi onog ko će da te je*e. Ku*vo jedna", dodao je Mića.

21:32 Zadruga iznenadila superfinaliste. Pušten vatromet u njihovu čast! Nastavili da slave uz muzičare i divne pesme.

21:29 Lepi Mića je progovorio o stanju na imanju. On je govorio kako je tamo bilo previše, kako bi on rekao, je*ačine. To je posebno izritiralo Kristinu Džanković koja je ustala i dodala:

"Pa da, ti to najbolje znaš. Narode, ovaj ovde, Lepi Mića, on je makro i podvodi devojke. Ja to znam. Ne bih se više spuštala na nivo tog čoveka", rekla je ona.

21:20 Čedo Đačić koji je prvi izbačen iz rijalitija otkrio je nove detalje rijalitija ali i svog favorita.

"Budite srećni što sam izašao, inače bi bilo svašta. 18 dana ste mi bacali stvari. ali hajde što ste mi bacali stvari nego što ste mi uloške stavljali. Ovde treba da pobedi Ceca", rekao je on.

Nakon njega ustala je Saška koja je ponovo počela da vređa Cecu i njenu porodicu. Voditeljka je jedva naterala da ućuti.

"Ni slučajno, ta mala nije zaslužila ništa. Nacijo, sve ste videli. Glasajte za Žiku!"

21:07 Na imanje stigao Ognjen sa muzičarima. Pozvao superfinaliste da mu se pridruže napolju. Prva pesma koju su zapevali je "Uz Moravu vetar duva".

21:04 Studio u Šimanovcima je prepun. Stari farmeri su se okupili i očekuju proglašenje pobednika.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u