Showbiz

Uvrnute tajne zvezda: Hju Džekmen je svinger, Korrtni Lav čuva Kobejnove dlake

Objavljeno: 27.02.2015 | 10:48Izvor: Blic

Kortni čuva stidne dlake pokojnog muža, Danijel Retklif voli kada mu prilaze homoseksualci, Hju Džekmen je slab na svingere... Sve ovo je otkrio poznati šoubiz novinar Kevin Sesums u svojoj knjizi o fetišima i uvrnutim tajnama najpoznatijih holivudskih faca.

Hju Džekman mi je priznao da je tokom 70-ih imao priliku da bude deo svingerske ekipe u Njujorku kao i da da mu se jako sviđa ideja životinjskog haosa i podilaženja strastima – piše Sesums.

- Moja omiljena uloga bila je u školskoj predstavi u kojoj sam glumio u drami "Bakhe", o kralju Penteju kog su živog pojele žene u jednoj vrsti orgije – priznao je novinaru poznati australijski glumac.

Novinar je intervju sa Korni Lov radio dok je ona bila gola u kadi. Dok je čekao da se obuče, video je malu kutijicu u kojoj su se nalazile stidne dlake pokojnog Kurta Kobejna.Napisao je i da je saznao da Danijela Retklifa, koji je igrao Harija Potera uzbuđuje kada mu prilaze muškarci, iako nije gej, kao i da se Ana Nikol Smit često osećala na izbljuvak.

Sesumsu je na after partiju nakon Oskara 1995. godine pokojni glumac Toni Kurtis priznao da je bio zaljubljen u kolegu Jula Brinera, a u knjizi piše i o susretu sa pokojnim Hitom Ledžerom gde su tokom intervjua sve vreme pušili marihuanu.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u