Showbiz

UMESTO NAGRADE DOBIO POLNU BOLEST: Filip otkrio koja mu je prenela KANDIDU! (FOTO)

Objavljeno: 29.06.2016 | 22:45Izvor: medio.rs

Kazanova iz Lisovića ispričao je sa kojom se "Filipinkom" najbolje osećao, ali i zbog koje je imao zdravstvene probleme.

Jedan od učesnika koji je definitivno obeležio Farmu 7 jeste Filip Đukić, koji je ostao upamćen po svojim zavodničkim sposobnostima.

Na njegov šarm pale su mnogobrojne farmerke, sa nekoliko njih imao je i seksualni odnos. Filip je novinaru portala Pink.rs otkrio koja farmerka je najbolja u krevetu.

– Najviše sam imao seks sa Marijom Anom zato što je od svih najbolja u krevetu, verujte mi na reč! Gogu sam odbio zato sto je dobila, to mi je bilo odvratno! Došlo mi je nesto u mozgu i kraj!  Goga je pre Farme planirala da me k*esne. Ona je pila antibiotike, a nije pila probiotik, pa mi je prenela kandidu. Zbog toga sam pio tablete da bi se izlečio, što sam i uspeo – bez dlake na jeziku otkriva Filiip i dodaje kako mu nisu prijale svađe devojaka koje su se borile za njegovu naklonost.

Goga Aleksić, Foto: Andrej NihilGoga Aleksić, Foto: Andrej Nihil

– Najgore je kada devojke u kući krenu da se svađaju zbog mene. Najbolje je da cutim! Nemam pojma zbog čega sam najveći zavodnik, možda zato što mi smrdi iz usta – u svom stilu priča Đukić.

PINK.RS

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u