Showbiz

UČESNIK PAROVA UHAPŠEN! NASTAO HAOS ZBOG DROGE, REAGOVALA POLICIJA!

Objavljeno: 17.07.2017 | 12:28Izvor: Alo!

Marka Perovića su pripadnici četvrtog odeljenja za narkotike priveli, navodno, zbog sumnje da poseduje drogu.

Crnogorac je pušten posle tročasovnog ispitivanja, a u izjavi tvrdi da mu je neko smestio aferu.

- Oko 21:30 sati na jedan beogradski splav, gde inače Perović radi kao menadžer, upalo je desetak policijskih inspektora, a posle samo nekoliko minuta njima su se pridružile i tri jedinice rečne policije. Pretresli su ceo splav, sve prisutne u tom trenutku, većinom zaposlene koji su došli na posao ranije, a Marka su jedino poveli sa sobom - priča za "Srpski telegraf" izvor koji se tom prilikom zatekao na splavu i nstavlja:

- Nastao je pravi haos. Jasno je da su tražili drogu i izgledalo je kao da imaju neku dojavu, pa su posle pola sata napustili splav zajedno sa Perovićem koji je morao da pođe sa njima na ispitivanje. Bilo je pitanje da li će uopšte splav to veče da radi, međutim, kasnije je bio pun do poslednjeg mesta, kao da se ništa nije dešavalo. Malo je samo Tijana Ajfon napravila dramatičnu scenu jer je ona te noći trebalo baš da slavi 25. rođendan, pa se unervozila da će morati da menja lokaciju.

Emma Lapin i Marko PerovićEMMA LAPIN I MARKO PEROVIĆ • RAS / RAS SRBIJA

A Perović je povodom celog slučaja izjavio:

- Krenuo sam na posao oko 20:00 sati i sve je bilo normalno dok me u ulici Vojvode Stepe nije presreo automobil pun nekih ljudi za koje sam ja u tom trenutku pomislio da su otmičari, pa sam nastavio malo brže da vozim. Oni su krenuli za mnom, upalili su rotaciju i ja sam tek onda shvatio da je to policija u civilu, pa sam stao, a oni su me kasnije optužili da sam ometao hapšenje time što nisam odmah stao i izašao iz auta. Pretresli su i mene i automobil, a onda su tražili da ih odvedem u stan kako bi i tamo obavili pretres - rekao je i dodao:

- Otišli smo do stana i tamo su, posle polučasovnog pretresa, shvatili da nemam ništa, da sam čist, i fino smo se razišli. Oni svojim putem, ja na posao. Pitali su me gde sam krenuo, rekao sam im da idem na splav da radim, i, eto, kako sam zakoračio na splav, tako su upali i tamo, gotovo sa svih strana. Sve su pretresli i ja sam posle toga otišao sa njima u stanicu da dam izjavu. Sve je ponovo bilo u redu. Shvatili su, valjda, i oni da mi neko smešta ako je u pitanju dojava.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u