Showbiz

U VELIKOM STILU: Dara na promociju albuma DOŠLA BRODOM, a evo ko ju je iznenadio! (FOTO)

Objavljeno: 23.06.2017 | 09:20Izvor: medio.rs

Pevačica je organizovala žurku za svoje kolege povodom albuma koji je nadavno objavila, a koji je pobrao sve simpatije publike.

Pevačica Dara Bubamara večeras je organizovala promociju novog albuma "Biografija" u jednom beogradskom restoranu, gde je došao veliki broj njenih kolega.

Među prvima se pojavila pevačica Goga Sekulić, koja je došla u društvu voditelja "Premijere", najgledanije emisije o poznatim ličnostima u ragionu, Ognjena Nestorovića.

Autor: Pink.rs

- Dara je pravi drug i prijatelj. S novog albuma najviše mi se dopadaju pesme "Ekstravagantno" i "Biografija" - rekla je Goga za portal Pink.rs.

PROČITAJTE JOŠ: LUKAS STIGAO U SRBIJU: Evo gde je Sonja i ko ga je DOČEKAO! (FOTO)

Autor: E-stock/Pink.rs

Ubrzo posle njih stigla je i Zorica Brunclik, s kojom Dara već nekoliko meseci sedi u crvenoj stolici "Pinkovih zvezda" i ocenjuje najtalentovanije pevače u regionu. To je mnoge iznenadilo, s obzirom na to da su se njih dve žestoko posvađale u jednoj od epizoda.

Autor: Pink.rs

- Kada mi neko pomene Daru meni je zvrk prva asocijacija. Ovakvu muziku više slušaju moja deca - bila je kratka Zorica.

Autor: Pink.rs

- Poslušala sam par nekih pesama, ali u suštini volim sve njene pesme koje je snimila do sad - rekla je Marina Visković, koja je došla sama.

Autor: Pink.rs

Osim Stanije Dobrojević, koju niko nije očekivao na ovoj proslavi, na Darin poziv odazvalo se i dvoje finalista "Pinkovih zvezda".

Autor: Pink.rs

Andrijana Radonjić i Marko Stolić došli su zajedno sa Žarko Stanojevićem, koji je takmičenje napustio u četvrtfinalu, što je Bubamaru posebno obradovalo.

Autor: Pink.rs

Među zvanicama se našla i Indira Radić, koja je bliska Darina prijateljica.

Autor: Pink.rs

Nakon što su svi oni došli u restoran, dovezla se i Dara, i to u velikom stilu - na brodu.

Autor: Pink.rs

Za ovu priliku pevačica je odabrala da obuče belu haljinu sa dubokim dekolteom, koja je istakla njene atribute na pravi način.

Autor: Pink.rs

- Mnogo sam uzbuđena, zahvaljujem se City Recordsu i televiziji Pink, popila sam jedan viski i sad ću da otpevam dve-tri pesme. Neću sve. I jedva čekam da se družim sa svojim prijateljima i kolegama i da pijemo - bila je iskrena Dara u izjavi za naš portal.

Autor: Pink.rs

Odmah nakon toga pridružila se svojim gostima i odmah otpevala pesme "Biografija" i "Ekstravagantno".

Izvor:Pink.rs


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u