Showbiz

U trećoj sezoni šou programa Tvoje lice zvuči poznato prikupljeno 5,4 miliona dinara humanitarne pomoći

Objavljeno: 27.05.2016 | 20:53Izvor: Telegraf.rs

Pobednik Daniel Kajmakoski je odlučio da svoju nagradu od 4 miliona dinara pokloni samohranoj majci Jasmini Dodevskoj i njenoj deci

U trećoj sezoni šou programa “Tvoje lice zvuči poznato”, prikupljeno je ukupno 5,4 miliona dinara humanitarne pomoći, od čega 4,4 miliona čine nagrade pobednika svih 12 emisija, dok oko milion dinara iznosi prihod od SMS glasova publike. 

Ukupana suma novca koja je namenjena samohranoj majci Jasmini Dodevskoj i njeno dvoje dece, koja boluju od iste bolesti, a po odluci pobednika finalne epizode Danijela Kajmakoskog, iznosi oko 4 miliona dinara.

Foto: Aleksandar Krstović/TV Prva
Tačna suma novca koja će biti isplaćena u humanitarne svrhe a po osnovu glasova publike zavisi od finalnog obračuna glasova publike i biće umanjena za iznos nenaplativih SMS poruka po osnovu glasova post-pejd korisnika koji svoje račune za decembar ne budu platili.

Ukupan broj pristiglih glasova publike u polufinalu i finalu, na osnovu preliminarnog obračuna operatera, iznosi 58.391.

Foto: TV Prva/Aleksandar Krstović

Foto: TV Prva/Aleksandar Krstović

U humanitarnoj akciji učestvovali su gledaoci u regionu,  TV Prva u Srbiji i Crnoj Gori, Radio televizija Republike Srpske i Radio televizija Federacije Bosne i Hercegovine u Bosni i Hercegovini, TV Sitel u Makedoniji , Telekom, Telenor, VIP, Comtrade, i produkcija Emotion u Srbiji.

(Telegraf.rs)

 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u