Showbiz

TVOJE LICE ZVUČI POZNATO: Luče iz Kasidola kao trokrilni ormar!

Objavljeno: 30.04.2016 | 09:58Izvor: Kurir

Glumca na snimanju svi zezali zbog imitacije pevačice. Svu pažnju ipak dobio Bridžis priznanjem da je bio ludo zaljubljen u Draganu

Bogoljub Mitić Đoša oborio je s nogu Draganu Mirković! Pevačica je došla iz Austrije na snimanje šoua „Tvoje lice zvuči poznato“ i pala je u trans čim je videla glumca, koji je imao zadatak da je imitira.

Na sceni se potrudila da mu pomogne, a Đošin stajling nasmejao ju je do suza. Glumca su u bekstejdžu ostali takmičari zezali da je zapravo pojeo Luče iz Kasidola i da izgleda kao trokrilni ormar, a on im je odgovarao osmehom. Dragana nije očekivala da će joj jedan takmičar izjaviti ljubav, ali to nije bio Đoša, već Neša Bridžis! Stendap komičar joj je priznao da je u mladosti bio ludo zaljubljen u nju, a ona se oduševila, prišla mu i snažno ga zagrlila.

Nikola Rokvić je ponovo oduševio publiku i članove žirija, koji su ga proglasili vanzemaljcem zbog veličanstvenih transformacija. Pevač je, prema rečima žirija, izveo najbolju transformaciju Miroslava Ilića. Ali ono što je sve oborilo s nogu jeste trenutak kada je iz Miroslava ušao u lik člana Beogradskog sindikata. Zajedno s Anom Grubin napravio je potpuni spektakl repujući poslednji hit „Sistem te laže“, koji je zapalio društvene mreže. Niko nije mogao da veruje kako je Nikola u sekundi iz jednog lika i žanra uleteo u drugi lik i muzički pravac.

Danijel Kajmakoski, koga nismo imali priliku da vidimo kako peva teške narodnjake, otpevao je numeru Šabana Šaulića. S druge strane, Halid Muslimović, koji najbolje pliva upravo u tim vodama, morao je da se transformiše u rokera. On je ovog puta dobio zadatak da imitira Boru Čorbu, koji mu se pridružio na sceni. Neša Bridžis imitirao je S.A.R.S., dok se Suzana Mančić presvlačila u Gven Stefani. Ivani Peters pripala je uloga evrovizijske pobednice Lorin, dok je Kaja skinula Ninu Simon.

Dara kao Merilin Menson
FOLKERKA PEVA HEVI-METAL

Dara Bubamara je još jednom sve oduševila, i to kao Merilin Menson. Folk pevačica je delovala zastrašujuće u ulozi mračnog hevi-metalca.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u