Showbiz

TUČENE I PONIŽAVANE Ove žene srpske estrade trpele su ŠAMARE i UVREDE, a onda su prijavile SILEDŽIJE

Objavljeno: 21.02.2017 | 11:40Izvor: Kurir

Košarkašica Milica Dabović, koja je podržavala Kurirovu kampanju protiv nasilja nad ženama, sama je postala žrtva svog dečka.

Nasilje je u Srbiji uzelo maha i skoro da nema dana da ne osvanu teški, mučni naslovi koje bismo najradije preskočili.

U Srbiji je tokom 2016. godine u porodično-partnerskom nasilju ubijeno 30 žena, a 327 u poslednjih 10 godina.

Ove dame smogle su snage i odlučno su zaustavile nesnosne uvrede, šamare. A imale su i hrabrosti da o tome javno govore.

Ana Marija Žujović 
Ana Marija Žujović bila je u žiži medijskog interesovanja nakon što je postavila selfi na Fejsbuku na kom joj se vidi modrica ispod oka. Nakon spekulacija oko toga šta joj se tačno dogodilo, sama Ana Marija je odlučila da stane na put glasinama.  Potvrdila je da ju je Vladimir Stanojević "zverski pretukao". 
"U totalnom sam šoku, ne mogu da govorim", ipak je izustila fitnes šampionka u prvi mah. Vlada je medijima pričao i da se Ana povredila na treningu, čime je dodatno vređao ženu, da nije bio pod dejstvom alkohola, da je pala.

Foto Marina Lopičić Foto Marina Lopičić

Beba Balašević 
Ćerka Đorđa i Olivere Balašević je krajem 2015. priznala da je trpela nasilje. 
U prvi mah nije ostavila svog partnera, a kada je s njim raskrstila svima je ispričala šta se dešavalo u njihovoj dvogodišnjoj vezi.  "Počelo sa psihičkom torturom. Vređanjem. Što sam duže bila s njim, svađe su prerastale u gurkanja, odgurivanja. Sve dok nije pao prvi šamar", rekla je Jelena.

Foto Stefan JokićFoto Stefan Jokić

Mina Lazarević 
Mina Lazarević nasilje je doživela 2015. Kao grom iz vedra neba odjeknuka je vest da ju je Goran Stanić, sa kojim se venčala 2008. godine, pretukao i izbacio iz stana sa troje dece. 
Baletan po zanimanju pokazao je sasvim drugo lice. Pisalo se i da je pucao je iz automatske puške s prozora stana, a glumica ga nije odmah prijavila policiji. Reagovalo je tužilaštvo. Mina je na kraju odustala od tužbe - zbog dece.

Foto Marina Lopičić Foto Marina Lopičić

Biljana Krstić 
Tokom poslednjih godina braka između Biljane Krstić i Tihomira Arsića u javnosti se mogla čuti priča da je on često pio, te da ju je u tom stanju navodno tukao. 
Ove glasine su počele da kruže nakon što se Krstićeva u javnosti pojavila sa velikom modricom na oku. Međutim, budući da nijedno od bivših supružnika nije potvrdilo šta se zaista dešavalo između njih, ovo ostaje u sferi spekulacija.

Foto: Fonet Foto: Fonet

Mia Borisavljević 
Pevačica je prijavila je policiji da ju je Nikola Minić, sa kojim je ranije bila u vezi, pratio kolima do njene zgrade, upao u njen automobil i više puta je udario. 
Posle napada, ona je prijavila Minića policiji i otišla na pregled kako bi joj dokumentovali povrede. Ispričala je u stanici i da je krajem 2011. dobila od njega nekoliko šamara jer mu se "učinilo da je flertovala sa nekim".

Foto Printscreen/InstagramFoto Printscreen/Instagram

Maja Marijana

Maja Marijana je na Veliki petak 2013. godine dobila batine od muža Mladena Šmakića prilikom povratka sa slavlja. Incident se dogodio u kolima, nakon čega je ona uspela da pobegne. Otišla je u Urgentni centar, gde su lekari utvrdili da ima lakši potres mozga.

Foto Printscreen

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u