Showbiz

TONI CETINSKI: Živeo sam na ulici i spavao na podu!

Objavljeno: 18.04.2015 | 15:43Izvor: Telegraf.rs

- Spavao sam u vreći za spavanje. Pa sam onda kupio neki ležaj na rasklapanje i ormar, ali ničeg drugog u stanu nije bilo. Ni televizora, ni kuhinje - ispričao je popularni pevač

Iako je sin poznatog pevača Mirka Cetinskog, Toni Cetinski kaže da mu nije bilo lako krajem osamedsetih kada je počinjao karijeru i kada se iz Rovinja preselio u Zagreb gde je živeo u nenameštenom stanu od tridesetak metara kvadratnih.

– Spavao sam na podu, u vreći za spavanje. Pa sam onda kupio neki ležaj na rasklapanje i ormar, ali ničeg drugog u stanu nije bilo. Ni televizora, ni kuhinje… Ma, ničega. Uglavnom sam živeo i hranio se na ulici, a u stanu bih se samo istuširao i prespavao – navodi Cetinski i objašnjava da je prelomni trenutak u njegovoj karijeri bilo gostovanje u emisiji “7. noć” Radojke Šverko.

– I nakon 25 godina se prisetim i zahvalim gospođi Radojki. Slabići i zlobnici često su plasirali priče: “E, da mu nije mame, tate, bake, strine i ostalih rodbinskih veza i vezica, ne bi on nikada uspeo”. Moram da razočaram iste i da kažem da moj put nije bio nimalo lagan. Gostovanje na poziv gospođe Radojke u tako gledanoj emisiji HRT bilo mi je, sportskim jezikom, jednako pozivnici i pobedi na Vimbldonu – zaključio je Toni.

Izvor: Jutarnji list


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u