Showbiz

TIP STARTOVAO SORAJU, ONA POBESNELA I URADILA MU OVO!

Objavljeno: 29.04.2017 | 18:26Izvor: Puls

Starleta Soraja Vučelić se trudi da bar jednom mesečno opravda epitet najvećeg skandal-majstora među starletama.

Ona je proteklog vikenda u klubu Depo dečku koji ju je startovao razbila flašu o glavu. Nakon toga je došlo do fizičkog obračuna prijatelja tog momka i Sorajinih drugova, što je rezultiralo opštom tučom!

- Soraja je došla na žurku u pratnji nekoliko drugarica i drugova. Bila je na distanci i prilično nervozna. Nije želela ni sa kim da komunicira i nosila je kačket i naočare kako je ne bi prepoznali i dosađivali joj. I pored toga, jedan mladić odvažio se da joj priđe i da je smara - priča izvor sa lica mesta.

Kako nam je otkriveno, Soraja je mladića samo jednom upozorila da nije raspoložena za priču, ali pošto je on nastavio da je vuče za ruku, ona je iz jednog poteza zgrabila flašu sa stola i razbila mu je o glavu. Krvavi momak se odgegao, ali ubrzo su stigli njegovi prijatelji, koji su počeli da viču na Soraju.

- Ona se samo sklonila, a njeni drugovi skočili su na ove i nastao je opšti metež! Letele su čaše, flaše, bilo je pesničenja i bacanja, sve dok se obezbeđenje nije umešalo. Sve su ih izbacili napolje - otkriva izvor.

 

 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u