Showbiz

TEODORIN BRAT OTKRIVA: Ona je razmažena i bahata! Tata ne želi da je gleda, a mama je spustila na zemlju!

Objavljeno: 15.10.2017 | 18:59Izvor: Kurir

Učesnica rijalitija Teodora Džehverović, tokom telefonskog razgovora dobila je kritike od strane majke, koje su joj teško pale. Nakon toga, brat je odlučio da joj pruži podršku.

On je otkrio detalje iz Teodorinog života koje javnost nije znala, pa tako opravdava njeno ponašanje.

"Ja sam bio za to da ona uđe u rijaliti, iskoristi šansu i pokaže se što bolje. Plašim se da ne napravi neki pogrešan potez jer rijaliti jeste prilika da se prekali, ali i shvati kakvih sve ljudi ima, a ona je do sada bila maksimalno zaštićena, da ne kažem razmažena. Čak i kada je imala probleme u grupi Đavolice, ja sam joj rekao da preteruje, ali ona beži čim joj nešto ne odgovara. Uopšte to nije bilo strašno, samo je imala lošiju komunikaciju s devojkama. Nije trebalo to javno da spominje već treba da bude zahvalana", kaže Sava.

FOTO: PRINTSCREEN

On priznaje i da otac ne želi ni da gleda Teodoru.

"Tata ne želi da se stresira i protiv rijalitija je. Rekao je samo da mu, ako bude nešto bitno, prenesemo na vreme. Majka se malo smirila nakon onog telefonskog uključenja kada je pokušala da je usmeri i spusti na zemlju, pošto smo svi u kući videli da je poletela. Ona je kao dete, i ja shvatam da ne može ništa da se nauči ako se ne pogreši, tako da su greške normalna stvar. Ne sviđa mi se kod Teodore to što ne vodi računa o novcu i ponaša se bahato, napravila je već četiri prekršaja u rijalitiju, to su četiri kazne, ali o stavu prema novcu pričaću sa njom u četiri oka".


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u