Showbiz

TAMARA ĐURIĆ IŠLA NA VAĐENJE REBARA: Ovo je razlog ZAŠTO!

Objavljeno: 22.01.2017 | 21:31Izvor: Kurir

Kompletne troškove plastične operacije od nekoliko desetina hiljada evra snosio je biznismen iz Hrvatske sa kojim je novopečena pevačica nedavno raskinula.

Učesnica rijalitija i starleta Tamara Đurić pre oko tri nedelje podvrgla se estetskoj intervenciji vađenja rebara na jednoj privatnoj klinici plastične hirurgije u inostranstvu.

Priča se da Tamarin sada već bivši dečko, kontroverzni biznismen iz Hrvatske, snosio je celokupne troškove ove intervencije.

Printscreen/ FacebookPrintscreen/ Facebook

"Tamara se podvrgla estetskoj intervenciji vađenja rebara. Ona je još pred Novu godinu zakazala intervenciju na jednoj uglednoj privatnoj klinici u inostranstvu, a već u prvim danima januara izvadila je četiri rebara. Kompletne troškove operacije platio je biznismen iz Hrvatske sa kojim je Tamara nedavno raskinula. Ona se već oporavila od operacije, a trenutno je i više nego zadovoljna svojim izgledom. Rebra je izvadila prvenstveno da bi njena zadnjica izgledala veće, a onda i da bi imala tanji struk", kaže dobro obavešteni izvor blizak Đurićevoj.

Tamara nije imala komentar i nije odgovarala na pozive, povodom ovog pitanja.

Printscreen/ Instagram

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u