Showbiz

SVE JE SPREMNO! Evo kada počinje 6. sezona rijalitija "Parovi"!

Objavljeno: 10.09.2017 | 10:06Izvor: Telegraf.rs

Tridesetak takmičara ući će u novu sezonu rijalitija, a kako najavljuju iz produkcije, gledaoce očekuje puno noviteta

 

 

Od više od dve hiljade onih koji su potpisali ugovor za učešće u ovom gledanom rijaliti programu, u najluksuzniju vilu i šestu sezonu "Parova" zakoračiće jedva njih tridesetak.

Gledaoci će se sa novim takmičarima u potpuno drugačijoj sezoni, kako najavljuju iz produkcije, družiti od subote, 16. septembra, kada i počinje šesti serijal "Parova"!

Foto: Telegraf

- Neposredno po završetku pete sezone, naš rijaliti tim je razgovarao sa svim potencijalnim kandidatima, koji su potpisali ugovore - objašnjavaju u produkciji Hepi televizije.

- Od ukupnog broja potpisanih, izbor je veoma sužen na najzabavnije takmičare, koje će narod brzo zavoleti. Rijaliti se nastavlja, na opšte zadovoljstvo gledalaca, koji su nas pozivali tokom leta i molili da "Parovi" počnu. Otrkivena je, dakle, tajna rijaliti produkcije Hepi televizije, i procurela je ideja o novoj sezoni popularnog rijalitija. O učesnicima se još ništa ne zna, ali, ako je suditi po prethodnoj sezoni, kad su ušla potpuno nova lica, i ove možemo da očekujemo nove talente za humor i dobro raspoloženje.

Foto: Telegraf

- Rijaliti tim Hepi televizije dokazao je da stručno dolazi do visoke gleanosti i da u svojim redovima ima vrhunske eksperte, koji uklapaju psihološke profile i karakterne osobine takmičara, praveći tako pravu seriju, za čije vodeće likove, ali i one sporedne se vezuju milioni gledalaca širom sveta – ističu u produkciji.

Foto: Telegraf

S obzirom da iz najluksuznije vile na Balkanu izlaze samo rijaliti zvezde, od ove sezone očekuje se korak više, dodatno humora, zabave, ali i iskrenih ispovesti.

Ko sve ulazi u šestu sezonu rijalitija "Parovi", i dalje je tajna produkcije Hepi televizije.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u