Showbiz

SVE ĆE TO TATA PLATITI Posle stana od 150 kvadrata, Mile Kitić kupuje ćerki karijeru

Objavljeno: 26.05.2017 | 20:01Izvor: Alo!

Folk pevač Mile Kitić kaže da pruža veliku finansijsku podršku svojoj ćerki Eleni, koja je pošla njegovim stopama i lansirala muzičku karijeru.

Kitić je ćerki nedavno kupio stan od 150 kvadrata, na koji je navodno potrošio 300.000 evra, a sada kaže da kada je njegova mezimica u pitanju spreman je sve da plati.

- Naravno da ima moju podršku. U svakom smislu, pa i u finansijskom. Ja često umem da kažem da je ona moja investicija i uveren sam da nije promašena. Biće ona zvezda jednog dana. Doduše, malo je zapostavila fakultet, ali ne mari. Biće vremena i za to. Tu je tata da plati i fakultet, ako se oduži - kaže ponosni tata i dodaje da se ne meša u ćerkinu karijeru:

Mile Kitić
Foto: Rajko Ristić / RAS SrbijaMile Kitić

- Meni se dopada to što ona radi. To je neki muzički pravac koji odgovara ovoj današnjoj omladini. Međutim, ne razumem se previše u tu muziku, te je nešto posebno i ne mešam se u izbor pesama. Ja sam tu za neki savet, ako joj treba, mada joj više u tom muzičkom smislu pomaže mama Marta. Ona sa njom provodi vreme u studiju, uči je kako treba nešto da otpeva. Marta, osim toga što peva, piše tekstove i komponuje. Ima njuh za hit, te Elena voli sa njom da se konsultuje - kaže Mile za "Alo!" i prizanaje da je nestrpljiv da Elena objavi nove pesme i spotove. Mile tvrdi da je spremila pesme „na koje će klinci otkinuti”.

Nismo mogli da sa glavom porodice Kitić porazgovaramo i Eleninom emotivnom partneru. Reč je o zgodnom tamnoputom mladiću Adnanu Hafizu, koga mlada pevačica često pokazuje na društvenim mrežama. Kitić kaže da ćerku podržava i u tom pogledu da je veoma zadovoljan "zetom".

Foto: Elena Kitic / Instagram

- Pa ne mogu da kažem da mi je zet. On joj je dečko, lepo im je, a koliko će potrajati, videćemo. Ma biće ih ko zna koliko još. On je fin momak, ima 19 godina. On je melez, igra fudbal u Nemačkoj. Dečko je na svom mestu i baš mi se dopada. Ne branim Eleni da ga dovodi kući, zašto bih? On dolazi stalno kod nas, lepo se družimo i ja im želim sve najbolje - završava tata modernih shvatanja.

Sandra Afrika je lažov!

S obzirom na to da je pevačica Sandra Afrika, koju je Mile Kitić proslavio još 2006, kada ga je kao igračica pratila na nastupima, izjavila da joj se Mile nije našao kada je 2007. godine počinjala pevačku karijeru, pitali smo Mileta da li je to istina. Sandra je izjavila da Mile navodno nije hteo da je poveže sa tekstopiscem Marinom Tucaković.

- To nije tačno. Ona me nikad nije ni zvala da me pita da je preporučim Marini i ugovorim sastanak. Dokle više pitanja o Sandri? Deset godina me pitate o njoj. Ne želim da je komentarišem - bio je jasan folk pevač.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u