Showbiz

SVADBA JE ZABRANJENA TEMA! Kaća Živković: Roditelji su DIGLI RUKE od moje UDAJE!

Objavljeno: 11.12.2016 | 22:01Izvor: medio.rs

Za pevačicu je ovo bila burna godina kada su veze u pitanju, a nakon dva raskida, uživa u samoći.

Iako je veoma popularna i uspešna na poslovnom planu, ono što sve zanima jeste ljubavni život Katarine Živković.

Pevačica se bliži tridesetoj godini, ali priznaje da ne razmišlja o udaji.

U njenom porodičnom domu u Leskovcu je čak zabranjeno pričati o svadbi.

Moji roditelji su digli ruke od moje udaje, u našoj kući je zabranjena tema o svadbi. Jednostavno ne vidim potrebu da o tome raspravljamo kada smo kod kuće, to nije tema o kojoj treba da pričamo. Onog trentuka kada se bude pojavio muškarac koji će osvojiti moje srce, rado ću tu vest sa njima podeliti, ovako smatram da je glupost da pričamo o svadbi - objasnila je Živkovićeva i dodala da idealnog muškarca traži čak i u biblioteci.
Odlučila sam da soliram i super mi je. Posvetila sam se poslu maksimalno. Živim život poput svake normalne devojke. U bibiloteku idem da uzimam knjige, ali momka nikako nisam mogla da nađem tamo, ali nikada ne reci nikad. Možda će moj idealan muškarac ili čovek mog života uzimati knjigu u istom trentuku kad i ja. Ne bih imala ništa protiv da to bude u biblioteci, čak bi mi se više dopalo nego da ga nađem u separeu nekog kluba - rekla je temperamentna Leskovčanka.

Kako se dugo pisalo o tome da pevačica često voli da se opusti uz pokoju čašicu, ona je konačno rešila da progovori o tome.

Volim da popijem, ali u poslednje vreme ne pijem jer ne stižem zbog poslovnih obaveza. Iskreno, muka mi je više tih priča o alkoholu, kao da postoji osoba koja nekada ne voli da popije koju čašicu da se opusti, to je normalna stvar - rekla je za kraj atraktivna Katarina.

Autor: M. Đurović

PINK.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u