Showbiz

STIPSA: Šaban kolegama uzeo 2.000 evra!

Objavljeno: 18.02.2017 | 17:32Izvor: Kurir

Šaulić sa nastupa u Švajcarskoj zbrisao s džepovima punim love, ostavljajući bend u neverici i bez prebijenog centa

Šaban Šaulić se pošteno osramotio kod muzičara koji je nedavno svirao s njim u jednoj diskoteci u Švajcarskoj. Kako saznajemo, kralj narodne muzike prisvojio je oko 2.000 evra bakšiša.

Kuriru su se javili momci iz benda sa željom da nam ispričaju priču o pevaču koji im je bio idol, ali ih je veoma razočarao. Zamolili su nas da ne objavljujemo ime grupe.
- Šaban je unapred uzeo honorar za taj nastup, koji je, naravno, bio ogroman, a bend se nadao da će s nama podeliti bakšiš. Kad je počelo čašćavanje, Šaban je uzimao lovu, a novčanice je gužvao i stavljao u džep. Tu nam je već bio sumnjiv jer se bakšiš obično ostavlja na klavijaturu, pa se posle svirke svima podjednako podeli - kaže za Kurir muzičar iz grupe koja je svirala sa Šaulićem.

Međutim, nakon svirke Šaban se samo pozdravio s njima i brzo izašao iz diskoteke.
- Ma ni 100 evra nam nije dao! Veoma smo razočarani i tužni, više zbog saznanja da je spreman na tako nešto. Kasnije smo saznali da je prevario i jednog dečka iz publike, jer mu je dao 1.000 franaka da mu otpeva pesmu, ali Šaulić mu nije ispunio želju - kaže prevareni muzičar.

Pozvali smo kralja narodne muzike za komentar, ali on se nije javljao na telefon.

Prati ga loš glas
„KRALJ LOPOVA“

Šaulića su i  ranije prozivali za slične stvari. Nekadašnja pevačica grupe Bon ami Marina Krstić izjavila je 2008. da im je uzeo bakšiš sa zajedničke tezge u Smederevu.
- Šaban nije kralj pevača, već kralj lopova! Moj bend i nekoliko pevača angažovani smo da pevamo na punoletstvu, a gazda je zvao i Šabana, kome je platio fiksno 20.000 evra. Nas osmoro iz benda smo ceo dan radili za bakšiš dok su se pevači smenjivali. Kad je Šaban počeo da peva, narod je ustao da ga kiti i dobio je 4.000 evra, ali nije, poput ostalih, taj novac dao nama, već samo svom harmonikašu - rekla je pevačica, a Šaulić ju je zbog toga tužio.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u