Showbiz

STESALA SE Dara Bubamara smršala do neprepoznatljivosti

Objavljeno: 04.10.2015 | 07:18Izvor: Blic

Smršala sam osam kilograma. Trenutno sam na hrono dijeti. Rešila sam da promenim način ishrane pre svega zbog zdravlja, ali i kako bih izgledala što bolje, otkrila je Radojka za „Blic“.

 

NEKAD I SAD Razlika se jasno vidi. Dara je uspela da svoju figuru dovede do savršenstva

- Aktivirala sam i odlaske u teretenu, pa sada redovno vežbam. Moram priznati da mi to ne pada teško, i ne predstavlja vid mučenja za mene. Jednostavno sam rešila da izgledam drugačije, da živim zdravije. Puna sam energije, nastupam svaki dan - rekla nam je Radojka Adžić, poznatija kao Dara Bubamara, koja trenutno priprema novu pesmu kojom će obradovati svoje fanove.

 

 


- Trenutno se nalazim u Sarajevu i moram da vam otkrijem da jedva prolazim Baščaršijom, totalni je kolaps zbog ljudi koji me zaustavljaju i žele da se slikaju sa mnom. Snimila sam novu pesmu, koju ću predstaviti publici za desetak dana, a ujedno i spot - rekla je pevačica za „Blic“.


Dara Bubamara već godinama kuburi sa kilogramima kojih nikako nije uspevala da se reši. Iako je više puta u javnosti govorila o tome da je smršala, fotografije bi uvek govorile suprotno. Ipak, ovoga puta pomak je zaista vidan. Folkerka je na društvenoj mreži Fejsbuk otkrila svojim fanovima kako sada izgleda, nakon što se posvetila vežbanju i zdravom načinu ishrane. Komplimenti na račun njene figure su i te kako pozitivni, a Dari je drago što je uspela da ispuni svoj cilj i svoje telo dovede do savršenstva, kako sama kaže.


- Komplimenti koje svakodnevno dobijam me motivišu da nastavim dalje - rekla je Dara. 

 

Nekad su je zvali debela barbika
Folkerku nisu prozivale samo pevačice zbog viška kilograma već i kolege pevači. Nakon što je napustila „Grand produkciju“, Aca Lukas je Daru nazvao „debelom barbikom“. Ona se tada našalila na svoj račun.
- Laska mi taj nadimak jer pokazuje da oni često razmišljaju o meni. Rado bih im i na svojim koncertima pokazala kako to Debela Barbika radi - rekla je tada Dara.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u