Showbiz

STANIJA TUŽNA: Novak je prelep, al' znam da nikada nećemo biti zajedno

Objavljeno: 21.04.2014 | 14:58Izvor: Blic

- Mnogo je fin i lepo vaspitan. Na pravi način predstavlja našu zemlju. On je muškarac kakvog svakog devojka može samo da poželi - rekla je Dobrojevićeva

Stanija Dobrojević, koja je tokom vikenda navijala za Novaka Đokovića protivRodžera Federera na teniskom turniru u Monte Karlu, istakla je da joj je žao što je Nole izgubio na ovom susretu.

Novak mi je najbolji frajer među sportistima. Iako svi moji prijatelji kažu kako je ružan, meni je on baš lep – rekla je Stania za “Blic”, koja za najboljeg srpskog tenisera ima samo reči hvale.

- Znam da nikada nećemo biti zajedno, niti o tome razmišljam, ali sve u vezi sa njim je u vezi je za divljenje. Mlad, lep, uspešan. Mnogo je fin i lepo vaspitan. Na pravi način predstavlja našu zemlju. On je muškarac kakvog svakog devojka može samo da poželi – navela je Dobrojevićeva.

Da podsetimo, Stanija je pre nekoliko godina prisustvovala Noletovim mečevima US Openu, a čak je iskoristila priliku da se fotografiše sa Novakom i da se upozna sa njim.

- S obzirom na to da faktički živim u Americi, nisam želela da propustim priliku i uživo pratim meč. Novak je na terenu neprikosnoven. Navijala sam iz sveg glasa za njega – rekla je ova srpska lepotica.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u