Showbiz

Stalno sam gledala u tebe, TI SI TOP RIBA! Vatrena crvenokosa opčinila Karleušu, evo šta joj je Jelena SAMO ZAMERILA! (VIDEO)

Objavljeno: 04.12.2016 | 22:18Izvor: Telegraf.rs

- Ti si prva devojka kojoj ja vidim zvezdu na čelu - rekla je takmičarki oduševljena Jelena Karleuša u "Zvezdama Granda"

Marina Radosavljević (28) iz Vrnjačke Banje predstavila se u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda” na odličan način, budući da je žiri bio više nego oduševljen njenim nastupima, ali i njenom pojavom i energijom. 

Lepa crvenokosa se predstavila pesmom Nede Ukraden “Zora je”, a zatim i hitom Ane Bekute “Što me nisi budio”. Pojavila se u elegantnoj beloj haljini, sve vreme je bila nasmejana, a Jelena Karleuša je za takmičarku imala samo reči hvale.

Printskrin: Youtube/Zvezde Granda

Printskrin: Youtube/Zvezde Granda

– Primetila sam koliko ti se trese ruka, imala si jaku tremu. Ali si uspela da sakriješ. Lepa si, gledala sam u tebe sve vreme, predivna ti je frizura, haljina, sve je super…samo da budes malo modernija. Ti si prva devojka (ili druga) kojoj ja vidim zvezdu na čelu, ti treba da napraviš nešto u ovom poslu! – jasna je bila Jelena.

Pogledajte Marinin nastup i ostale komentare od 25. minuta:

(Telegraf.rs)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u