Showbiz

ŠOU U NAJAVI: Otkriveno ime voditeljke Parova!

Objavljeno: 27.02.2015 | 09:43Izvor: Puls

Ona zna kako da napravi skandal

Navikli na strogoću i otresitost glumice Jelene Helc, koja je prethodnih sezona vodila live uključenje u reality šou “Parovi”, gledaocima Happy televizije, neće trebati mnogo da se prilagode opasnici - Maji Nikolić.

 

Naime, ova plavokosa pevačica i voditeljka emisije “Opasnice”, ovog puta biće pred kamerama Happy televizije svaki put kad je uključenje uživo, kao i kad budu nominacije i izbacivanja iz velelepne vile,u kojoj će se, logično, truditi da se što više zadrže.

- Rado sam prihvatila poziv, jer podržavam ove formate, u kojima sam se sama više puta oprobala – rekla je Maja Nikolić.

– Verujem da su reality forme u stvari dobar psihički trening, ali i odličan način da se ljudi popularizuju i zarade prilično. Period u kojem su izolovani od svoje porodice i najmilijih, učini da se možda okrenu drugim ljudima, ili presaberu sve svoje dotadašnje odluke, pa reše da krenu drugim putem ili se okrenu nekim drugim putevima.

Maja Nikolić, učestvovala je u nekoliko reality formata, trenutno je angažovana na televiziji Happy, kao voditeljka emisije „Opasnice“, ali redovno ima nastupe u klubovima u zemlji i inostranstvu.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u