Showbiz

SORAJA U POLICIJI: I Stefan Mihajlović će biti saslušan! (FOTO)

Objavljeno: 27.06.2016 | 14:32Izvor: medio.rs

Soraja Vučelić danas saslušana u policijskoj stanici "29. novembar" povodom posekotina koje joj je naneo bivši fudbaler Stefan Mihajhlović.

Soraja Vučelić početkom juna završila je u Urgentnom centru, nakon što ju je nekadašnji fudbaler FK Crvena zvezda, Stefan Mihajlović isekao po vratu i grudima.

Zbog ovog incidenta, Soraja je završila i u svetskim medijima, a neko vreme provela je u Crnoj Gori i Monaku, dok se prašina nije slegla.

Iako je najavila da neće tužiti Stefana, jer smatra da je nije povredio namerno, voditeljka se danas, u pratnji advokata, pojavila u policijskoj stanici “29. novembar” kako bi bila saslušana.

Foto: Andrej Nihil, Soraja Vučelić sa advokatom ispred policijske staniceFoto: Andrej Nihil, Soraja Vučelić sa advokatom ispred policijske staniceFoto: Andrej Nihil, Soraja Vučelić sa advokatom ispred policijske staniceFoto: Andrej Nihil, Soraja Vučelić sa advokatom ispred policijske stanice

Pred ulazak u stanicu, Soraja je za Pink.rs otkrila da li će na kraju tužiti Stefana.

– Kao što sam već rekla, neću tužiti Stefana. Zbog procedure i on je pozvan na saslušanje, tako su mi rekli – rekla je Soraja i dodala:

– Čuli smo se u međuvremenu i sve sam mu oprostila, jer on nije nasilnik.

Foto: Andrej Nihil, Soraja Vučelić ispred policijske staniceFoto: Andrej Nihil, Soraja Vučelić ispred policijske stanice

Podsetimo, incident se dogodio u noći između 7. i 8. juna, starleta je sa društvom i Mihajlovićem izašla na jedan prestonički splav, da bi provod zatim nastavili u fudbalerovoj vili na Senjaku.

Foto: TwitterFoto: Twitter, Stefan Mihajlović

Kada je Vučelićeva poželela da ode, njih dvoje su počeli da se raspravljaju da bi joj Stefan zatim naneo posekotine po grudima i vratu.

Autor: M. Đurović

PINK.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u