Showbiz

SORAJA PROZVALA MILICU DABOVIĆ: Iskreno se nadam da se na suđenju nećeš pojaviti GOLA kao na slikama!

Objavljeno: 19.05.2017 | 21:32Izvor: medio.rs

Pre nekoliko dana domaću štampu preplavila je fotografija na kojoj je bivša košarkašica Milica Dabović potpuno gola, što je šokiralo domaću javnost, pa tako i njenu ljutu suparnicu Soraju Vučelić

Kako je otkrila za emisiju "EKSKLUZIVno", Soraja je, nažalost, imala priliku da vidi spornu fotografiju koja ju je ostavila u čudu.

- Ne znam šta bih rekla o tome. Igrom slučaja, i ja sam bila u tim istim novinama, pa sam ih kupila da pročitam i pod nesrećnim okolnostima sam videla te fotografije - rekla je Soraja pred kamerama i apelovala na sve da više pažnje posvete Dabovićevoj.

instagram

- Mislim da bi trebalo da se da malo više prostora osobi, ipak je ona bila žrtva nasilja. Eto, nešto lepo joj se desilo sada, na primer te fotografije - ironično je, u svom stilu, Soraja ismejala Milicu.

Čini se da prizor koji je videla u novinama nije uspeo da oduševi Soraju, zbog čega je istakla da se nada da će na prvo ročište povodom tužbi koje su jedna protiv druge nedavno podnele Milica doći obučena od glave do pete.

- Imaćemo uskoro i suđenje, nadam se da neće takva doći - kroz smeh je rekla Soraja.

Izvor:Pink.rs

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u