Showbiz

SORAJA OBJAVILA JEZIVU FOTOGRAFIJU KOJOM JE UVREDILA TAMARU? Đurićeva joj je OVAKO ODGOVORILA! (FOTO)

Objavljeno: 29.08.2016 | 15:03Izvor: medio.rs

Soraja i Tamara ne prestaju sa prozivkama putem društvenih mreža.

Dojučerašnje drugarice Tamara Đurić i Soraja Vučelić prekinule su prijateljstvo i otpočele rat na društvenim mrežama.

 

Naime, kada je kontroverzna Željka Rolović poznatija kao Madam Željka iznela optužbe na Sorajin račun, pokrenuta je prava lavina nerazjašnjenih razmirica. Atraktivne dame započele su otvorenu raspravu na društvenim mrežama, a retko kad neka od njih ostane dužna. Nakon brojnih uvreda koje su uputile jedna drugoj, Soraja je “dolila ulje na vatru” fotografijom koju je objavila na svom profilu na društvenoj mreži Instagram, aludirajući na Tamaru.

– Život smrdljive, ružne klaberke – napisala je Vučelićeva očigledno aludirajući na Tamaru Đurić.

Foto: Instagram, Soraja VučelićFoto: Instagram, Soraja Vučelić

Naravno, ovu fotografiju je videla i Đurićeva koja se zbog iste nije potresla, već ju je rado prokomentarisala:

– A znam, to je fotografija Smrdaje koja ima više očiju nego zuba. Ali ovo  joj je stara fotografija –  da je od svake mušterije uzela po jedan prezervativ, trebao bi joj Kineski zid. Ovo je pre njenog punoletstva, zamislite šta je sada kada ima 32 godine – rekla je Tamara.

- Ta Smrdaja bolje da ćuti nego što laje po novinama i pakuje mi afere! U ovom gradu nema uzorka sperme koji nije probala. Svi je zovu Smrdaja Epruveta! - kaže Tamara u jednom dahu za naš list.

Popularna klaberka mesecima je bila nerazdvojna sa Sorajom:

- Nije meni smetalo to što se ona drogira. Njena stvar. Nego, bre, što nam posle plače i umire po ulici. Ona kada se vrati kući iz grada i skine sve plastično sa sebe: kosu, trepavice i gaće sa sunđerima, ostane 60 kilograma samih fekalija. A fotošopira se do iznemoglosti i objavljuje slike po društvenim mrežama. Lepo sam joj rekla: "Nemoj, preterala si", a ona odgovori: "Ma šta zna seljak iz Prokuplja kako ja izgledam?"

Tamara se prisetila kada je prvi put videla Soraju, pre nekoliko godina u jednoj diskoteci u Smederevskoj Palanci.

- Bila je obučena kao medicinska sestra i prodavala je epruvete s alkoholom. Sećam se da je, mukica, onako krezava imala više ruku nego zuba - ističe Đurićeva, koja se dotakla i Sorajinog emotivnog života:

- Niko više u Srbiji neće da bude s njom, pa je našla nekog albanskog biznismena. Taj ima gomilu braće, a Smrdaja je bila sa svima njima. Krenula je od najstarijeg, pa stigla do najmlađeg. Posle je tog Albanca pokrala, pa je sad juri da je ošiša.

Učesnica Farme 6 dodaje da Soraja dobija 500 evra da ispunjava neobične želje zatvorenika u Zabeli.

- Smrdaju zovu zatvorenici da dođe u posetu kod njih, donese 10 ćevapa i luk i pred njima to pojede. Naravno, napravi ona i neki porno selfi, pa im pošalje, da im se nađe pri ruci kad su u toaletu. Rekla mi je: "Baš me briga. Pojedem ćevape i još za to dobijem super pare, šta mi je to teško?" - ispričala je Tamara za naš list.

Mogla je da nas ubije

Informer

Tamara tvrdi da je pre samo nekoliko dana zamalo izgubila život dok se sa Sorajom vraćala kući iz noćnog provoda:
- Išle smo kući s jednog splava. Ona je vozila pijana i drogirana, nije videla rampu, stala je na prugu, a ispred nas se stvorila lokomotiva. Nekako je voz prikočio i to svega pet metara od nas. Bilo je prestrašno! Umalo da izgubimo život i ja i još dve devojke. Posle sam čula da je rekla da je šteta što samo ja nisam poginula tada.

Ostaje nerazjašnjeno kako će Soraja reagovati na tu prozivku.

Autor: M. Tošić

PINK.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u