Showbiz

ŠOKANTNO! Mladen otkrio nešto što niko nije očekivao!

Objavljeno: 23.05.2017 | 18:55Izvor: Alo!

Ako je kvantitet najvažniji faktor za tu titulu, onda je Mladen Vuletić najveći zavodnik u istoriji rijalitija "Parovi".

On je bio sa ubedljivo najviše žena u vili, a pet šaka mu ne bi bile dovoljne da ih sve na prste nabroji.

Vuletić je sinoć stao pred poligraf, popularni "Parograf", da odgovara na provokativna pitanja produkcije, bez mogućnosti da nešto slaže.

Voditeljka Bojana Ristivojević kao da je jedva dočekala da postavi pitanje vezano za njegov odnos sa isprva gotovo neprimetnom učesnicom "Parova" koja je potom "eksplodirala" - Brankom Okukom.

Škakljivo pitanje, pravo u centar, glasilo je: "Da li je u ovom rijalitiju bilo seksa između tebe i Branke?"

- Da - kratko je odgovorio Mladen, a ukućani su podigli graju i počeli da zbijaju šale.

Dalila Mujić, koja je pre Branke bila sa Mladenom, na kraju se ubacila u čitavu ujdurmu i šaljivo dobacila:

- Baš sad pita David hoće li skoro biti kraj ovog rijalitija. Ja sam mu odgovorila da ako se to ne desi svi će se redom ovde međusobno izj*bati. Biće svega Bojana - kroz smeh je poručila Bosanka, a Mladen je odmah dodao:

- U "Parovima" je najbolje, ima hrane, pića, seksa. Menjamo se svi u krug. Ovo je top! - malo kroz šalu, a malo kroz zbilju prokomentarisao je Vuletić, a onda je počeo da komentariše Okuku.

Branka treba da mi bude zahvalna do groba što sam je ubacio ovde i doveo je na televiziju. Ima sve, hranu, piće, žurke, poznate pevače, bila je sa jednim legendarnim tipom kao što sam ja. Šta hoće ona više od života - hvalisavo je sipao Crnogorac.

- Mene je stvarno sramota što sam upoznala ovu dotičnu osobu, ovog Vuletića. Sramota me je jer sam upoznala jednog ološa i nisam poslušala svog oca. Prešla sam preko svega, dala sam mu još jednu priliku, misleći da mi je on prijatelj. Pogrešila sam, jer je on najveći ološ kog sam ja upoznala u životu, a takvi mi u stvarnom svetu nikada ne bi ni prišli - oštra je bila Branka, a Mladen je na njenu konstataciju da ju je izdao kao prijatelj dodao samo da je ipak ona počela prva da ga vređa i da njegovu majku naziva prostitutkom.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u