Showbiz

ŠOKANTNI SNIMAK RAZGOVARA ČABARKAPE I SRBOLJUBA: Pretio Subotiću, a evo šta se DOGOVORIO sa Ljubom!

Objavljeno: 24.02.2017 | 17:06Izvor: Kurir

Nedavno se na internetu pojavio šokantni snimak razgovora Aleksandra Čabarkape i Srboljuba Subotića. Na snimku se čuje njihova prepirka, koja je izgleda izbila kada je Srboljub slikao tablice Čabarkapinog automobila.

"Srbo, šta to radiš? Slikaš moje tabilce, moje automobile. Ne diram te, ne diraš me. Bolje ti je da se smiriš prema tebi sam sad ok, ali nemoj da prekoračiš tu granicu", kazao je Čabarkapa.

Na to je Srbo odgovorio:

"Bolje ti je da budeš dobar. Nemoj tako da razgovaraš sa mnom. A šta ti ja radim, jel te diram fizički, jel te ugrožavam? Mogu da budem još gori."

Ovaj intrigantni razgovor se nastavio dalje, i uskoro je pomenuta i Ljuba Pantović i njena ćerka Aleksandra. Čabarkapa je Srboljubu naglasio navodni dogovor koji je postojao između njega i Ljube.

Foto: Zoran JevtićFoto: Zoran Jevtić

"Moje ponašanje je normalno jer se mala smirila. Mene je nešto Ljuba zamolila i ja ću da je ispoštujem. Zamolila me da ne dolazim kući dok je ona tu",  rekao je on aludirajući na Aleksandru.

Takođe Srba je upozorio na nešto što mu se navodno dešava u kući, a tiče se intime - on je navodno čuo kako neko vodi ljubav.

"Bilo je cepanje žestoko. Ja nisam video, ali trajalo je sat vremena. Ja znam šta se to čuje i kako se čuje", rekao je Čabarkapa.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u