Showbiz

ŠOK Ubio se Stojin prvi muž!

Objavljeno: 11.01.2017 | 09:42Izvor: Alo!

Prvi suprug pevačice Stoje izvršio je samoubistvo.

Stojanka Novaković, čim je kročila na estradnu scenu, otkrila je da se udala sa samo 16 godina i da je ubrzo nakon toga postala udovica. Ali pravi razlog zbog kog je ostala sama s malim deteton i dalje krije

Pevačica je svojevreno ispričala da joj je prvi suprug posle tri godine braka poginuo u saobraćajnoj nesreći, a mi smo u njenom rodnom mestu Perlezu došli do šokantnog podatka - Stojin prvi muž se ubio.

Meštani ovog sela pokraj Zrenjanina pričaju da je on skočio u reku u kojoj se udavio jer njegovi roditelji nisu prijavili Novakovićevu za snajku. Njima je smetalo što je ona bila kafanska pevačica.

- Stoja je divna žena. Mnogo se napatila zbog prvog muža. Mnogo su se voleli. Iz nje se i rodio njihov sin. Ubrzo posle venčanje počeli su problemi jer roditelji njenog muža nikako nisu odobravali taj brak -priča jedan Stojin komšija.

On kaže da pevačicin muž nije želeo da živi bez nje i da je zbog toga odlučio da sebi oduzme život.

- Svekar i svekrva nisu mogli da se pomire s tim da je njihov sin dozvolio ženi da bude kafanska pevačica. Stalno su mu prebacivali i insistirali da je ostavi - nastavlja ovaj meštanin Perleza koji nas je odveo do mesta gde se utopio otac Stojinog sina.

- Svi su ubrzo krenuli u potragu za njim i posle nekoliko sati našli su ga mrtvog u reci. Dan nakon sahrane po Perlezu je počela da kruži priča da se ubio jer su njegovi roditelji o Stoji govorili sve najgore. Za nju je to bio prevelik udarac jer je ostala sama s malim detetom. Proživela je pravi pakao - završava naš sagovornik.

Naišli smo i na lokalnog sveštenika koji nam je potvrdio da se Stojin prvi muž utopio.

- To je bilo pre mnogo godina. Ljudi pričaju da se ubio zbog nje. Teške su to sudbine. Ne bih ja dirao tu temu - zaključuje sveštenik.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u