Showbiz

ŠOK FOTO! Haris istinu krije šeširom, A ĆELAV BIO I PRE 30 GODINA!

Objavljeno: 29.08.2016 | 20:19Izvor: medio.rs

Pevač Haris Džinović nije imao kosu ni davne 1982. godine, samo to tada nije krio kao danas

Verovali ili ne, Haris Džinović je pre 30 godina ponosno pokazivao svoju ćelu, koju danas krije šeširima i maramama. Informer je došao do ekskluzivnih fotografija na kojima je poznati pevač gologlav! Haris je davne 1982. godine letovao u hotelu "Plat" u mestu Mlini pored Dubrovnika i nije mu tada smetalo što mu fali pola kose. Naprotiv!

Džinović se rado i fotografisao u većem društvu, i to na ručku. Pevač, koji je u beloj majici i tamnim pantalonama, još u to vreme je furao guste crne brkove, koji su pored šešira i danas njegov zaštitni znak. Haris je prvi put pokrio glavu vrlo brzo posle nastanka ovih fotografija, kada je počeo da nastupa sa grupom "Sar e Roma". Još od tada mnoge njegove fanove zanimalo je kako legendarni pevač izgleda bez modnih dodataka za glavu.

Psiholog Aleksandar Kontić tvrdi da legendarni pevač očigledno ima određeni kompleks zbog gubitka kose.

- Reč je o kompleksima, jer da ih nema, skinuo bi šešir. Muškarci smatraju da je gubljenje kose pokazuje da imaju i druge telesne nedostatke. Ono dolazi sa starenjem, nestankom lepote, pa kod pojedinaca to dovodi do suočavanja sa prolaznošću - tvrdi Kontić i dodaje:

- Džinović bi, kao i svi drugi, trebalo da ima jasan identitet i da razmišlja u stilu: to sam ja, kome se sviđam - sviđam. Medijska popularnost takođe utiče na sve to, kao i očekivani ideali lepote. U Holivudu starci od 80 godina peglaju bore.

Pevač Šaban Šaulić, koji je istu muku mučio, pa je do 2002. godine furao perike u javnosti, smatra da bi Džinović trebalo sam da odluči o tome da li će kriti "frizuru".

- Haris nije klinac da bih mu davao savete. Njemu da smeta taj šešir, on bi ga skinuo. Mom kolegi je lepo i prijatno kada ga nosi -tvrdi kralj narodne muzike, a s njim je saglasna i tekstopisac Marina Tucaković:- Džinović je savršen takav kakav je. Kod njega je bitno pevanje, a ne da li ima šešir, maramu ili nešto treće.

On je, međutim, poručio da ga niko nikada neće videti bez šešira.

- To je isto kao kada bi Eltona Džona pitali hoće li skinuti naočare. Šešir je deo mog imidža. Razlog tome nije to što nemam kosu, već zato što mi dobro stoji - kazao je Haris.

Gologlav i za vizu

Nedavno se u javnosti pojavila Harisova novija fotografija na kojoj nema ni šešir ni maramu. Džinović vadio vizu za Veliku Britaniju, pa je morao da se slika gologlav. Sudeći prema šaljivoj priči koja je kružila internetom, pomenuta slika je završila na plakatu koji najavljuje pevačev nastup u Engleskoj, jer organizatori navodno nisu imali nijednu drugu osim nje.

INFORMER.RS

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u