Showbiz

SKIDANJE MRAKA NA ESTRADI: Ko je imao prvi seks na čamcu, a koga je zavela čobanica?

Objavljeno: 02.08.2014 | 00:32Izvor: Telegraf.rs

Neke od poznatih ličnosti su nevinost izgubile već sa 13 godina, bilo je i onih koji su čekali punoletstvo, a većina priznaje da je prvi seks kratko trajao i da nije bio nešto posebno

Kao što kaže čuvena izjava “Pupak na pupak, svi smo isti”, uvek su zanimljive priče o prvom seksu, a sve postaje još interesantnije kad o tome govore velike zvezde.

Otkrivamo vam kakve veze imaju čobanice, čamci i matura sa Zdravkom Čolićem, Cecom Ražnatovićem, Mimom Karadžićem, Stanijom i drugim poznatim ličnostima.

Mima Karadžić - Sasvim logično, morska avantura se vezuje za večitog neženju Mimu Karadžića. Producent i glumac o svom prvom seksu govorio u emisiji “1 pa 3″ Tanje Vojtehovski.

- Desilo se to u Kotoru na obali mora. Otišli smo u neki čamac koji je bio usidren u luci. Nisam bio dovoljno spreman za akciju i sve sam to brzo obavio – priznao je Karadžić.

Ceca Ražnatović – Popularna pevačica je svojevremeno ispričala da je nevinost izgubila sa 18 godina, kao i da je to uradila iz čiste radoznalosti. Ona je dodala da se s tim dečkom zabavljala godinu i po dana, kao i da nije bilo baš nešto. Ražnatovićeva tvrdi da je tek sa svojim mužem osetila čari seksa.

Zdravko Čolić - Prvi seks sam doživeo s jednom čobanicom na livadi. Nisam ja džabe Bosanac! Okolo je bio neki kamenjar, u blizini rečica, čista idila. Tim seoskim devojkama koje su čuvale ovce kao dete iz grada bio sam jako simpatičan. Meni je i pre toga seksualnost visila u vazduhu. Jedna od njih, s velikim sikama i malom guzom, mnogo mi se dopala o njoj sam mislio kad sam prvi put masturbirao. Ali nikako nije došlo do kontakta, ne znam zbog čega… Morao sam da sačekam čobansku varijantu koja je u suštini za mene potpuno normalna i uzbudljiva – kazao je Čola za “Plejboj”.

Suzana Mančić - Izgubila sam nevinost sa 16 godina, a muškarci su se razvodili zbog mene. U to vreme to je bila velika tabu tema, ali ja sam to uradila iz velike ljubavi i ja sam čak njega naterala, on se opirao, ali ja sam rekla: “Ne, sad je trenutak” – kazala je voditeljka i nekadašnja loto devojka emisiji ”Amidži šou”.

Kristijan Golubović - Bez dlake na jeziku kao i uvek , Kristijan otkriva da je igubio nevinost sa 13 godina.

- Prvi seks sam imao u Kruševačkoj 25 ili 35. Datum je bio 9.9.1983, ta devojka je bila moja prva ljubav, koja je išla sa mnom u osnovnu školu – veoma precizno je svoje prvo seksualno iskustvo opisao Golubović.

Soraja – Imala sam dovoljno godina i bila sam potpuno zrela za pravu ljubav i sve što ljubav sa sobom nosi, s tim momkom sam bila tri godine u vezi, a prvi put je bio na završetku srednje škole – kaže starleta.

Mile Kitić - Pevač je zabranjeno voće prvi put probao čak tamo daleko, u Americi.

- S tom Nadom iz Čikaga bilo je pola pevača mlađe generacije i bez obzira na to što sam bio dete, morao sam da popijem da bih legao s njom. Imala je mnogo love i plaćala bi kres po 1.000 dolara. Uradio sam to za desetku. Posle mi je kupila neki sat od 7.000 dolara koji sam prodao Ciganinu za upola manje love – slikovito je naveo Mile.

Stanija – Starleta priča da u osnovnoj i srednjoj školi nije smela da ima dečka i da izlazi do kasno, kao i da je patrijahalno vaspitana, zbog čega je bila nevina dok nije napunila 18 godina.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u