Showbiz

Seve teši koleginicu čiji je dečko u zatvoru!

Objavljeno: 28.07.2014 | 11:59Izvor: Kurir

Da li je ona najbolje razume ili?

Članica grupe Ministarke Edita Aradinović prolazi kroz težak period jer je njen dečko Nikola Vavić, brat vođe Alkatraza Aleksandra Vavića, i dalje u zatvoru zbog sumnje da je pucao na Roberta Radojičića, člana obezbeđenja jednog novobeogradskog splava.

Za njenu muku nedavno je saznala i Severina Vučković, s kojom je mlada pevačica snimila duet „Uno momento“. Upućeni u njihov odnos tvrde da je hrvatska zvezda zaštitnički pristupila svojoj koleginici i da je svaki dan teši u dugim telefonskim razgovorima.

Edita u depresiji

- Edita krije svoju muku, a zbog Nikole je smršala deset kilograma i na ivici je anoreksije. Njoj je baš teško što je on u zatvoru i što je pucao na tog mladića, koji ga je navodno napao i tukao. Dva puta je bila kod njega u zatvoru i jedva uspeva da nastavi s normalnim životom, posebno zato što su ona i Nikola dugo zajedno i što su veoma vezani - navodi naš izvor blizak atraktivnoj „ministarki“ i dodaje:

- Severina u početku nije znala o čemu je reč, ali zajedničkim saradnicima je skrenula pažnju da je Edita odsutna i tužna i da se nešto dešava u njenom životu. Tada je saznala istinu - da prolazi kroz pakao zbog dečka. Sele su i tog dana, posle završetka snimanja spota, razgovarale puna tri sata. Seve ju je tešila i rekla da mora da bude hrabra jer će ugroziti svoje zdravlje.

Svuda zajedno

Budući da je Vučkovićeva u Hrvatskoj, ona i Edita često se čuju telefonom i razmenjuju mišljenja, i moram da priznam da se od tada mnogo bolje oseća. Njih dve će ići zajedno i na turneju, što će Editi dobro doći - navodi naš izvor.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u