Showbiz

Sergej: Bio sam mnogo nestašan!

Objavljeno: 24.04.2014 | 23:11Izvor: Puls

O tome govore i ožiljci po njegovom telu

Gostujući na Naxi radiju, Sergej Ćetković se prisetio mlađih dana, i otkrio je da iako je visinom bio predodređen za karijeru košarkaša, pod koševima je boravio samo rekreativno, jer je ljubav prema muzici oduvek bila jača:

- Imao sam veoma interesantno detinjstvo i rado bih se i sada vratio u taj period života, taj mir i tu bezbrižnost. Bio sam pun mašte i snage i imao svo vreme ovog sveta i, priznajem, do sedme godine sam bio pravi đavolak. Bio sam jako nestašan, a o tome najbolje svedoče ožiljci na mom telu. Onda sam se izduvao i to me je prošlo ali moj komšiluk bi se i dalje, kad prođem pored njih i lepo se javim sa dobar dan, prvo prekrstio pa mi tek onda uzvraćao

pozdrav. Detinjstvo sam proveo u Podgorici, a danas tamo idem barem dva puta mesečno - da vidim roditelje, prijatelje, kumove... - pričao je Sergej.

Govoreći o pesmi „Moj svijet“ kojom će se predstaviti u Kopenhagenu na ovogodišnjoj Evroviziji, popularni pevač priznaje da ipak ne postoji ta karijera, to takmičenje ili bilo šta drugo, što bi mogli da zamene porodicu:

- Porodica je za mene svetinja i uvek kažem da su mi oni broj jedan. Ako nemaš njihovu podršku, ako sa njima ne deliš sve dobro i loše i sve uspehe i neuspehe - onda čemu sve to?


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u