Showbiz

SEKA ALEKSIĆ: Rađen zaslužuje drugu šansu

Objavljeno: 23.05.2015 | 00:32Izvor: Telegraf.rs

Folk pevačica je u svom novom blogu stala u odbranu srpskog vaterpoliste koji je suspednovan jer je bio pozitivan na kokain na doping testu

Seka Aleksić je u svom novom blogu brani vaterpolistu Nikola Rađena, koji je nedavno bio pozitivan na doping testu na kokain zbog čega je i suspednovan.

Pevačica misli da našem reprezentativcu i te kako treba pružiti šansu. Pročitajte u celosti novi blog Seke Aleksić pod naslovom “Rađen zaslužuje drugu šansu, i treću…”.

“Ne mogu a da se ne osvrnem na brojna dešavanja koja su obeležila proteklih sedam dana, a bilo ih je mnogo. Uglavnom loše vesti, loša energija koja se osećala u vazduhu proteklih dana. Kao bomba odjeknula je vest da je Nikola Rađen pozitivan na kokain i da će zbog toga biti suspendovan na četiri godine,a možda i okončati BLISTAVU karijeru. Pogodilo me kao čoveka, prijatelja, koleginicu, pogodilo me kao što je pogodilo svakoga ko veruje u porodicu. I vrisnuli su svi, u glas, pripremili lomaču i stolice, pa da udobno smešteni, baš kao u bioskopu krvavih očiju gledaju spaljivanje i uživaju u istom. Podelila se Srbija po ko zna koji put na one koji ga napadaju i one koji ga brane.

OČEKIVANO: Olimpijakos raskinuo ugovor sa Rađenom

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Neki će reći nije moje da komentarišem, možda i nije, ali moje je da kažem da sam pobornik zdravog života, i da nikoga nikada ne bih podržala u konzumiranju bilo kakve droge, naprotiv, drogu prezirem! Ali isto tako, ako čovek prizna grešku, pokaje se zbog iste, zašto mu ne pružiti ruku? Pa da li je moguće da smo, poput zlatnih ribica, zaboravili sve trenutke radosti koje je svojim zalaganjem i sportskom, lavovskom borbom, narodu dao upravo Nikola Rađen?

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Da li je moguće da su u momentu pale u vodu sve zasluge, medalje, pehari, sve ono čime je ovaj mladi čovek više puta izdigao Srbiju na pobednički tron? E, pa ja nisam zaboravila i nisam bacila u vodu ništa, naprotiv, skidam kapu Nikoli Rađenu za sve što je uradio za srpski sport! Niko nema pravo da kaže da mu ne treba dati drugu, pa i treću šansu, jer ako ju je neko i zaslužio, on svakako jeste.

Foto: Twitter @RadjenNikola

Foto: Twitter @RadjenNikola

Potresao me i masakr koji je počinio pomahnitali monstrum Rade Šefer! Čovek je pobio šestoro ljudi, zavio više porodica u crno, uništio desetine života, a sve se moglo sprečiti! Pitam se kakvu poruku šalju nadležni kada kažu da je potrebno prijaviti nasilje kako bi se izbegle fatalne posledice istog? Prijavite ga, a mi ćemo da ga privedemo i držimo nekoliko sati, a zatim ćemo ga revoltiranog i još luđeg pustiti da vam se vrati i “dovrši posao”! Da li sam dobro razumela poruku? Pa ko je ovde lud? Da li će se naći neko ko će da se posveti problemu koji nas redovno zavija u crno? Da li pola zemlje treba da se pobije međusobno da bi neko reagovao? Dokle će svaki manijak koji zlostavlja svoju porodicu i okolinu moći da kupi oružje i još da dobije dozvolu za isto? Kakva smo mi to država? Dosta, BRE!

I da, jedna svetla tačka u crnoj nedelji iza nas, draga Bojana Stamenov! Bravo Boko, svaka čast i jurišaj prema pobedi, zaslužuješ je!”


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u