Showbiz

SEĆATE LI SE OVE LEPOTICE SA FARME 4?! Smuvala je rukometaša, a onda se vratila na selo! (FOTO+VIDEO)

Objavljeno: 25.05.2016 | 16:31Izvor: medio.rs

Glumica je u rijalitiju proglašena za najdosadnijeg farmera, ali je svojom prirodnom lepotom mnoge ostavila bez daha.

Lepa glumica Marija Petronijević domaćoj publici se predstavila u četvrtoj sezoni rijalitija ”Farma”.

Na Farmi 4 Marija je dobila titulu ”najdosadnijeg farmera”, ali je upamćena i kao jedna od najlepših farmerki koje su ikad boravile na najpopularnijem imanju u regionu.

Mnogi farmeri komentarisali su da je glumica bolja ”riba” od Stanije Dobrojević jer je prirodna i nije se podvrgla plastičnim operacijama.

– Po dolasku na imanje nisam imala taktiku, ali sam sebi obećala da me trivijalne gluposti neće izbaciti iz takta. Nisam želela da se priklonim bilo kom klanu, držala sam do sebe, a na prozivke sam, iako veoma temperamentna po prirodi odgovarala argumentovano i smireno. Verovatno sam zbog toga i dobila epitet ”najdosadnija”. Inače, odlučila sam da uđem na ”Farmu” jer sam u takmičenju ”Prvi kuvar Srbije” često ishitreno ulazila u rasprave sa žirijem, zbog čega mi se učinilo da me je publika doživela kao svadljivu osobu. Želela sam da učešćem u rijalitiju širokom auditorijumu pokažem svoju pravu prirodu – rekla je glumica u jednom intervjuu.

Foto: Printscreen YoutubeFoto: Printscreen Youtube

Marija je pravo iz gimnazijske klupe zakoračila na crveni tepih u Kanu, prvom ulogom u filmu ”Zavet” ruku pod ruku sa slavnim rediteljem Emirom Kusturicom. Filmski debi imala je uz Aleksandra Berčeka i Mikija Manojlovića, potom je glumila u serijama ”Seljaci”, ”Crni Gruja u NOB-u” i ”Selo gori, a baba se češlja”, a onda se prihvatila varjače u ”Prvom kuvaru Srbije”.

Otvorena, neposredna i direktna, glumica nema problem sa svojim identitetom. Naprotiv, ona s ponosom ističe svoje poreklo kao prednost.

— Priča o čuvenoj Visibabi, selu odakle sam, jeste priča o meni, nemam šta da krijem. Ne razumem foliranje, istina u nekom trenutku ispliva, a osobe koje se lažno predstavljaju jesu nesrećne i neostvarene. Detinjstvo mi je bilo divno baš zbog Visibabe i porodice. Odrastanje na selu ne može da se poredi sa odrastanjem na asfaltu, gde deca misle da je krava lila boje. U četvrtoj godini rodila mi se sestra, bila sam vrlo ljubomorna, prestala sam da pijem mleko na flašicu kada sam ugledala da ona to radi. Malo sam je maltretirala, imala sam fiks ideje koje je morala da isprati. Morala je, na primer, da jede živi grašak jer sam ja ”kuvala” ručak, a imale smo i kućicu na drvetu u kojoj smo ostajale čak i kada kiša pada. Mama mi radi u vrtiću, tata je trenirao fudbal, kasnije je bio trener, a tetka Žana se bavila manekenstvom. Pored nje sam sebe videla u tom poslu, a baka i deda su mi iza zavese organizovali scenu. Bili su to začeci onoga što je Emir Kusturica kasnije pronašao u meni – rekla je jednom prilikom bivša farmerka.

Foto: KobraFoto: Kobra

Sa zavidnim glumačkim stažom, Marija je zaobišla studije glume i ipak se opredelila za kulturu i medije.

— Uz dužno poštovanje prema ljudima koji su završili akademiju, izabrala sam da radim PR jer je to konkretnije. Ne bih da zvučim lažno skromno, ali proći školu Emira Kusturice veliko je iskustvo, ljudi koji su s njim sarađivali znaju o čemu pričam. Zameraju mi što nemam glumački fakultet, poštujem to što kažu, ali se ne stidim. Imam znanje kojim većina ne bi mogla da se pohvali, stečeno učenjem i prolaskom kroz školu Emira Kusturice, za koju kažu da je možda i značajnija. Studirala sam dok sam snimala seriju ”Selo gori”, fizički sam se lomila da stignem na snimanje i na ispite. Pošteno i krvnički sam se trudila, odricala sam se izlazaka, druženja s vršnjacima, studentskog života. Verovatno neću žaliti za tim periodom, uradila sam nešto što je mnogo bitnije – rekla je srpska Monika Beluči u jednom intervjuu.

Učesnica Farme 4 je 2012. godine učestvovala u emisiji ”Prvi kuvar Srbije” gde je pokazala zavidno kulinarsko umeće.

Marija je javnosti poznata i po burnoj vezi sa poznatim rukometašem Vladom Mandićem, sa kojim je bila u ljubavnoj romansi pre nekoliko godina. Njihova veza bila je veoma turbulentna i oni su više puta raskidali i mirile se, međutim, na kraju je svako otišao svojim putem. Nešto kasnije Marija se vratila u svoj rodni kraj.

Foto: Printscreen YoutubeFoto: Printscreen YoutubeFoto: Printscreen YoutubeFoto: Printscreen Youtube

Marija je bila u vezi i sa manekenom Banetom Jankovićem, bivšim dečkom pevačice Katarine Živković. Oni su bili u vezi pre nego što je on ušao u rijaliti ”Farma” i od tad se više nisu čuli, a on je u Lisoviću započeo romansu sa Kaćom. Međutim posle Bantovog raskida sa pevačicom, u medijima se pisalo da su Marija i Bane ponovo zajedno, te da je on pronašao utehu kod bivše devojke.

Marija se već deset godina bavi glumom, a njena poslednja filmska uloga je u filmu Radoša Bajića ”Braća po babine linije”.

Danas ima 29 godina i izgleda ovako:

Foto: Printscreen YoutubeFoto: Printscreen YoutubeFoto: Printscreen YoutubeFoto: Printscreen Youtube

Autor: M. Krasić

PINK.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u