Showbiz

SAZNALA DA JE TRUDNA, UMALO IZGUBILA BEBU I ZAVRŠILA U BOLNICI! Ovako danas izgleda prva SRPSKA RIJALITI TRUDNICA! (FOTO)

Objavljeno: 18.09.2017 | 13:46Izvor: medio.rs

Lekar joj je nakon pregleda rekao da ima ginekoloških problema i prepisao joj tablete koje, srećom, nije popila jer bi iskrvarila

Muzički rijaliti šou "Operacija trijumf" koji se emitovao 2008. godine okupio je mlade i talentovane pevače iz regiona i privukao veliku pažnju publike. Jedna od učesnica bila je i Hrvatica Andrea Harapin, koja je osim po sjajnom glasu ostala upamćena i kao prva rijaliti trudnica.

 

Tada dvadesetčetvorogodšnja pevačica u rijalitiju je saznala da očekuje bebu sa svojim izabranikom Vjekoslavom, i zvanično postala prva rijaliti trudnica na ovim prostorima.

Nekoliko nedelja nakon početka šoua Andrea je počela da oseća sve češće mučnine zbog čega je od produkcije zatražila da ode na lekarski pregled, na kome je utvrđeno da je u drugom stanju. Nakon prvobitnog šoka mlada pevačica bila je presrećna zbog saznanja da će postati mama, a njenom izabraniku odmah je dozvoljeno da je poseti u kući u kojoj su boravili učesnici, što je bio veoma emotivan susret.

Iako je Andrea i sama smatrala da je najbolje da zbog trudnoće prekine učešće u ovom šou programu, iz takmičenja je ispala odlukom gledalaca, ali nije bila razočarana jer ju je čekala najlepša životna uloga. Iako je tada napravila pauzu u karijeri Andrea se u jednom od intervjua našalila da se nada da poslovne ponude ipak neće izostajati.

- Ako sam trudna, nisam invalid! Nadam se poslovnoj ponudi, trebaće mi što više novca za majčinstvo - rekla je ona tada.

Kada je napustila rijaliti, pevačica je javnosti otkrila da je zapravo i pre ulaska u "Operaciju trijumf" posetila ginekologa jer je imala pojedine simptome koji su upućivali na drugo stanje. Međutim, tada je pukom srećom umalo sprečila tragediju.

- Lekar mi je nakon pregleda rekao da imam nekih ginekoloških problema te mi prepisao tablete koje, srećom, nisam popila. Odnosno, prepisao mi je neke tablete da iskrvarim. Dan danas zahvaljujem Bogu što ih nisam popila jer bih tako ubila svoju bebu! - rekla je Andrea za hrvatske medije.

Posle teške i naporne trudnoće, u maju 2009. godine pevačica je rodila zdravog dečaka.

- Presrećna sam što sam postala majka! Trudnoća je bila naporna, imala sam problema sa srcem, zbog čega sam bila u bolnici neko vreme, ali sad sam bolje. Drago mi je što sin liči na svog tatu! - izjavila je nakon porođaja.

Ponosni roditelji dečaku su dali ime Duje, a nekoliko godina kasnije obradovala ih je i druga prinova - dobili su ćerkicu Tiu.

Andrea se u potpunosti posvetila porodici, ali ipak nije zapostavila muziku. 2014. godine snimila je pesmu "Volio si me", a godinu dana kasnije singl "Vještica", za koje je snimila i spotove.

Danas ima 33 godine, a fizički se nije skoro uopšte promenila od učešća u rijalitiju pre 9 godina.

Njen zaštitni znak bila je bujna plava kosa, a iako je imala mali "izlet" u brinete, Andrea se vrlo brzo vratila u plavuše.

 

(Espreso.rs/ Izvor: Pulsonline)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u