Showbiz

SAZNAJEMO! ŠUTNULA GA ZBOG CECINOG SINA, A ON IZ BESA SMUVAO ĆERKU FOLK PEVAČA!

Objavljeno: 29.05.2017 | 14:14Izvor: Puls

Španska serija.

Manekenka Ana Cakić nedavno je raskinula vezu sa Lukom Lemićem i vratila se svom bivšem dečku, sinu folk zvezde Svetlane Ražnatović. Kako "Pulsonline" saznaje, Ana je na poziv Anastasije Ražnatović došla na njen rođendan, i te večeri odlučila da se pomiri sa Veljkom Ražnatovićem, uprkos tome što je u tom trenutku bila u vezi sa Lukom.

- Ana je započela vezu sa Lukom samo kako bi se osvetila Veljku, nakon što ju je ostavio. Svakodnevno se slikala sa njim i objavljivala fotke na Instagramu, kako bi Cecinog sina napravila ljubomornim. Ipak, kada je videla da to ne pije vodu, rešila je da spusti loptu i pojavi se na Anastasijinom rođendanu, koja joj je inače jako dobra prijateljica ostala nakon raskida sa Veljkom - otkriva izvor blizak manekenku za "Pulsonline".

Veljko RažnatovićVELJKO RAŽNATOVIĆ • VESNA LALIĆ / RAS SRBIJA

- Kada se pojavila na Anastasijinom rođendanu, između nje i Veljka su ponovo "sevnule varnice" i njih dvoje su rešili da se pomire. Zanimljivo je da je ona u trom trenutku i dalje bila sa Lukom. Kada je to čuo njen tadašnji dečko, on je potpuno poludeo i rešio da joj vrati istom merom. Već nekoliko dana kasnije, započeo je vezu sa ćerkom folk pevača, Milana Topalovića Topalka, Helenom - kaže izvor za "Pulsonline".

Helena TopalovićHELENA TOPALOVIĆ • PROMO / PROMO

Sve u svemu, prava španska serija!


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u