Showbiz

SAŠKA KARAN REKLA ZA LUNU ĐOGANI DA JE PSIHO, A ONDA SE UKLJUČILA ANABELA!

Objavljeno: 14.09.2017 | 09:27Izvor: Puls

Svi se sećaju incidenta sa "Farme" kada je Gagi Đogani nasrnuo na Sašku Karan sekirom, zbog čega je nekadašnja pevačica izjavila da je verovatno i njegova ćerka psiho.

Luna Đogani učestvuje u rijalitiju "Zadruga", u kom joj društvo pravi Saška Karan, koja nije u dobrim odnosima sa Gagijem. Njegova bivša supruga Anabela Atijas progovorila je o ćerkinom takmičenju u šou "ružičaste televizije", te je za Stars navela šta ju je savetovala.

Saška KaranSAŠKA KARAN • YOUTUBE

- Bila sam prisutna kad je Saška u karantinu davala izjave za medije i pričala loše o meni i Gagiju. Iskreno, s Lunom sam imala ozbiljan razgovor pre nego što je ušla u rijaliti. Rekla sam joj tri važne stvari koje treba da ima na umu. Prva - ta žena je nečija majka, to nikad ne sme da zaboravi, bez obzira na to kakva je. Drugo - ne treba da vodi ničije bitke, ono što je njen tata imao, to nije njen problem, mora da ide napred. Treće - sigurna sam da će ta žena imati lepo mišljenje o njoj kad je upozna. Niti je ona ja, niti je Gagi, ona je Luna - navela je Anabela.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u