Showbiz

Šašić: Lukase, ajmo zajedno na Farmu! Šavija: Uništiću Zoricu Brunclik

Objavljeno: 13.02.2016 | 22:41Izvor: Kurir

Kratak mi je fitilj i pukao bih za pet dana. Na kraju bi morali da me diskvalifikuju, kaže Željko

Željko Šašić i Nataša Šavija pozvani su u „Farmu“, koja počinje u ponedeljak! Pevač poručuje da bi ušao u rijaliti zajedno s kolegom Acom Lukasom, koji je u braku s njegovom bivšom ženom Sonjom, a starleta je već naoštrila zube jer želi da na imanju uništi buduću cimerku Zoricu Brunclik!
- Kad bi mi ponudili 100.000 evra za nedelju dana, verovatno bih razmislio, čak i da je Lukas tu! Međutim, ne verujem da bi on ušao u „Farmu“ jer mu ne bi odgovarala cena - kaže Željko i dodaje da su ga zvali u sve rijalitije:
- Nijednu ponudu dosad nisam prihvatio. Da sam se pitao pre pet godina, možda bih i ušao, ali sad ne verujem. Mislim da nisam za rijaliti, pogotovo ne za „Farmu“. Kratak mi je fitilj i pukao bih za pet dana. Na kraju bi morali da me diskvalifikuju - kroz osmeh kaže Šašić.

Savez sa Šijanom

S druge strane, Šavija je potpuno spremna za seoski rijaliti. Tvrdi da će joj najviše prijati društvo Mirka Šijana, a najmanje Zorice Brunclik, jer smatra da joj nije mesto u rijalitiju.
- Ne verujem da ću biti dobra sa Zoricom. Ta žena mi je prosto antipatična, ne gotivim je uopšte. Nisu mi jasne starije pevačice koje imaju karijeru i u tim godinama ulaze u rijalitije. Mladima je nekako sve dozvoljeno i za njih jeste rijaliti, a ovi stariji... Meni je to užas! Ne bih mogla da zamislim da moja mama uđe u rijaliti - izjavila je Šavija.

Ona je ubeđena da će pobediti.
- Za razliku od „Parova“, kad sam dva dana pred ulazak donela odluku o učešću, sad sam imala dosta vremena za razmišljanje, ali i više iskustva, jer sam u rijalitiju provela dva meseca i znam kako sve funkcioniše. Onda nisam ni razmišljala da ću pobediti, ali sad idem na pobedu i sigurna sam da je prvo mesto moje. Tačno znam šta treba da radim. Biću u dobrim odnosima sa Šijanom sigurno, jer se poznajemo i skoro smo se sreli. Dogovorili smo se da ćemo se držati zajedno i štititi jedno drugo, jer smo tako jači - samouverena je Nataša.

Nataša hoće seks

Starleta se neće ustručavati od novih ljubavi u rijalitiju.
- Ako mi se neko svidi, zašto da ne! Ničeg se ne stidim, uvek radim ono što mi se radi u datom momentu, bez obzira na to da li sam u četiri zida ili me gledaju milioni - poručuje Šavija.

Atina Ferari
OPET BIH U RIJALITI

Starleta Atina Ferari, koja je iz „Parova“ diskvalifikovana zbog uvredljivih izjava na račun pokojne Tijane Jurić, tvrdi da su je zvali u rijaliti.
- Uskoro ćete me gledati opet u jednom rijalitiju, ali još neću reći u kom - napisala je estradna plesačica na Fejsbuku.

Poziv da se usele na Farmu dobili su i Vesna Zmijanac i njen dečko Nikola Mijailović, Mile Kitić i njegova supruga Marta Savić, Marina Perazić...


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u