Showbiz

Saša Popović pred veliko finale "Zvezda Granda" otkrio da li su žestoke svađe bile NAMEŠTENE! (VIDEO)

Objavljeno: 28.06.2017 | 18:12Izvor: Telegraf.rs

Direktor "Grand" produkcije ispričao je šta zapravo prava istina

 

 

“Zvezde Granda” jedno je od najgledanijih muzičkih takmičenja na prostoru bivše Jugoslavije koje gledaju milioni ljudi. Ovogodišnja sezona je došla do kraja, a novo superfinale, koje možete pratiti na Telegrafu, najavio je Saša Popović.

Direktor “Granda” govorio je o “Zvezdama Granda”, ali i o najvećoj misteriji ovog takmičenja. Mnogi gledaoci pitaju se da li su svađe između žirija stvarne ili nameštene, a Saša Popović otkrio je pravu istinu.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

– Kako mogu da budu nameštene? Pa vi čujete da su to takve svađe koje ne može niko da namesti… Kada pričamo o tim raspravama, ništa to nije namešteno. Mi počinjemo emisiju, žiri sedne na svoja mesta, takmičari izlaze, mi ne znamo kako će on da peva i kako će on da se ponaša, kako će žiri da reaguje… I sad tu dolazi do raznih duela, preglasavanja, stavova i ja tu zaista ne mogu da utičem. Ja samo tu samo malo zakuvam – rekao je Saša Popović.

Pogledajte šta je Popović još rekao o “Zvezdama Granda”, pred veliko finale koje je večeras od 21 čas, a koje iz minuta u minut možete pratiti na našem portalu:

 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u