Showbiz

Sanja Đorđević otkrila pravi razlog povlačenja sa scene (FOTO)

Objavljeno: 11.12.2016 | 10:57Izvor: medio.rs

Nakon ogromnog iznenađenja koje je priredila svojim fanovima započevši snimanje novih pesama, Sanja Đorđević je otvorila dušu i iskreno odgovorila zbog čega je nije bilo tako dugo.

Njena pojava je privukla sve poglede budući da se Sanja Đorđević vratila na scenu lepša nego ikad pre. 

Pevačica je nastavila sa novim radnim pobedama, a njeni verni fanovi  sa oduševljenjem čekaju njen novi projekat. 

Međutim, mnogi su joj zamerili što je dugo nije bilo na sceni, a Sanja je jednim iskrenim odgovorom i pravom emotivnom ispovesti srušila sve tabue. 

U jednom periodu pre nego što sam se povukla pomislila sam da sam žrtvovala porodicu. Puno sam bila odsutna. Više sam bila na točkovima i u vazduhu nego što sam bila kući i to je bio neki krizni period kada sam shvatila da će mi dete otići iz kuće i da će ići da studira i da prosto u neke stvari nisam uspela da je uputim", rekla je Sanja u emisiji Scena. 

Iako je kao mama često bila zauzeta svojim poslom, Sanja otkriva da je njen muž držao sve pod kontrolom. 

"Sreća da je on jedan jak čovek koji je samosvestan, nije preterano posesivan i ljubomoran, zato što je dosta samouveren. Sreća da je zdrava ličnost u glavi pa je mogao negde da uzme i moje mesto kad ja nisam tu da bude i otac i majka Ivani u tim momentima kada ja nisam tu", kaže Sanja. 

Kako se u poslednje vreme mnogi brakovi lako raskidaju, lepa pevačica je rekla da se to njima može desiti samo pod jednim uslovom. 

Naime, Sanja ne toleriše prevaru. No, za ovu pevačicu prevara nije isto što i za mnoge druge. 

"Za mene je prevara ako me neko dovoljno ne poštuje, ako ne ceni ono što smo zajedno radili, ako zapostavi dete i ako mene zapostavi. A prevara u fizičkom smislu je za mene potpuno nevažna.

FOTO: DRAGANA UDOVIČIĆ
STORY.RS

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u