Showbiz

SAN O POTOMSTVU NEOSTVARIV?! Tamari Đurić će dete roditi SUROGAT MAJKA iz Brazila!

Objavljeno: 26.08.2016 | 12:42Izvor: medio.rs

Kad joj je lekar na poslednjem ginekološkom pregledu saopštio ovu surovu istinu, ona je jecala, rekao je izvor blizak klaberki.

Činilo se da Tamara Đurić ima sve u životu – uživa u luskuznim putovanjima i životu, pronašla je čovekasa kojim želi da ima porodicu, ali postoji nešto što klaberki ne polazi za rukom.

Naime, ona već duže vreme pokušava da zatrudni, ali joj to nikako ne uspeva.

Razlozi zbog kojih Tamara ne može da se ostvari u ulozi majke jesu zdravstveni problemi, zbog čega je rešila da pronađe surogat majku.

– Tamara više ne zna gde udara. Avioni, kamioni, skupa letovanja, sve ona to ima, ali nema ono što bi najviše želela – dete. Međutim, njen san o potomstvu nije ostvariv. Kad joj je lekar na poslednjem ginekološkom pregledu saopštio ovu surovu istinu, ona je jecala – rekao je Tamarin blizak prijatelj.

Ona tu činjenicu nije mogla da podnese, te je rešila da surogat majku potraži u Brazilu, a da oplodnju obavi u Rusiji, gde često provodi vreme.

Čitava procedura će, kako otkriva izvor, koštati 42.000 evra.

– Tamara će platiti sve troškove, ali želi da žena bude iz Brazila. Starleta će se krajem septembra zaputiti u Rusiju, gde će zbog toga provesti tri meseca – završava izvor.

I Đurićeva je potvrdila ove informacija i rekla kako će se ostvariti u ulozi majke na bilo koji način.

– San svake žene je da se ostvari kao majka. Smisao života je da ostaviš nekog svog iza sebe. Nadam se da ću uspeti u tome jer mi je to jedina neostvarena želja. Moja želja će na ovaj ili onaj način biti ostvarena – rekla je Tamara.

Autor: M. Đurović

PINK.RS

 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u